Cum ne vindem tara

Maine seara i-am invitat la Cultura Libre pe Gabriela Massaci, directoarea ICR Londra, pe Horia-Roman Patapievici, Presedintele Institutului Cultural Roman, si pe Valentin Naumescu, secretar de stat pentru diplomatia publica in MAE.

Subiectul in dezbatere: promovarea culturala a Romaniei in strainatate si agenda de diplomatie publica, adica, pe scurt, cum ne vindem tara.

Horia-Roman Patapievici, Gabriela Massaci, Valentin Naumescu

Editia va porni cu un material filmat la re-lansarea ICR Londra (vezi si pe blog )si va include si un scurt reportaj de la spectacolul “Portretul lui Dorian Gray”, organizat la Bruxelles de MAE cu prilejul Zilei Nationale.

As vrea sa creionam cateva dintre retetele si faux-pas-urile promovarii culturale de succes, sa vedem cine e de vina pentru birocratia care, pare-se, l-a facut pe Radu Portocala sa-si dea demisia de la Paris, sa ne prindem putin urechile in problema bicefaliei care macina ICR-ul si, daca mai ramane timp, sa mai si radem, glumim, dar sa nu parasim incinta.

Watch this space!
S-ar putea sa fie ultima editie Cultura Libre. Ura!!

  1. Ultima din acest an, nu-i asa? Si chiar daca va fi ultima emisiune in acest format, cu siguranta pe Dragos Bucurenci il vom mai intalni!
    Citeam, usor surprinsa, ca Dragos Bucurenci e un produs antipatic! As zice, mai degraba, ca e un produs firesc, dar rar. Nicidecum altfel!

  2. Mah ma lasi, o dai cu “URA” si faze d’astea!
    Nu cred ca iti convine nici tie ca nu vei mai avea emisie!!
    BTW..nu o mai lungii atat ca vad ca ai fani infocati!
    Stati oameni buni, emisa o sa mearga mai departe, si daca printr-o minune ceresca nu o sa mai fie in grila, calm down..o sa aiba Bucurenci o alta emisie dar “din pacate” am auzit ca a cam retrogradat, o sa fie trimis pe 2!Dar oare de ce?? A facut Bucrenci prostioare????

Leave a Reply