Doruri de Londra

Lumea care se aduna la bere in jurul pub-urilor. Aici aproape umplu o mica piata din Mayfair. Interzicerea fumatului in toate spatiile publice a avut cele mai agreabile efecte sociale.

O veverita si un porumbel in Regent’s Park dupa o plimbare prin gradinile cu trandafiri.
Un mars al rolleri-ilor, insotiti de politisti pe role, care opreau circulatia la fiecare intersectie ca sa usureze trecerea coloanei. Evident, nimeni nu claxona…

Soarele care a inundat azi toata ziua orasul. Aproape am plans de ciuda ca plec…
  1. Tipule, ai mers cu metroul mai departe de zona 1? Fotoreportajul tau arata ca si cum ai spune Bucuresti egal cu Hotel Hilton, Carul cu Bere si palatul Enescu.

  2. @anonim
    un oras e pentru fiecare altceva.
    Te mira ca pentru unii bucurestiul=
    Hotel Hilton, Carul cu Bere si palatul Enescu? Si nu vad ce e rau in asta. Fiecare absoarbe dintr-un oras atat cat vrea sau cat are timp si ocazia sa o faca.
    Si zona 1 ce are?

  3. 4 nopti, 5 zile scurte. zona 1. marea de fumatori din fata pub-urilor m-a facut sa zambesc. fish&chips. greva la metrou, doar picadilly line functiona, mare de oameni, inghesuiala. un sfert din timp urcat si coborat la metrou. in rest: liniste, no smog, soare, lume zambitoare si politicoasa, expozitie dali la tate modern, librarii pline cu comics de nu ma mai puteam hotari sa ies din ele. (in fata la british museum in caz ca intereseaza pe cineva:)), nunta cu kilt la st. paul, 3 persoane m-au oprit pe strada sa-mi spuna ca am bocanci superbi si 5 sa ma intrebe daca sunt frantuzoaica. da, mi-e dor. am zambit 5 zile si am plecat zambind.

Leave a Reply