Oana Pellea despre cruzimea fata de animale

Realitatea TV a difuzat sambata, la 11:30, si va relua vineri noapte (2 nov), la 00:30, o editie “Romania verde” dedicata animalelor domestice si de companie.

Oana Pellea vorbeste despre animalele care i-au luminat viata si despre oamenii care nu respecta animalele.

Emisiunea poate fi vizionata aici. Atentie! Unele imagini sunt destul de dure.

show_6f600d70496bb5(400Romania Verde este sponsorizata de Unilever South Central Europe

ProTV a inceput mai demult o campanie foarte buna impotriva torturarii animalelor, despre care am scris aici. Poti semna si o petitie in acest sens!

  1. hell, mate, toata eco-gargara asta a ta suna asa de fals. de fapt nici nu’s prea sigur care din variante e mai naspa: k esti fals sau k te preocupa pe bune kestiile alea.
    acu cativa ani, cand te observasem la dilema [mai citeam fitzuik aia pe atunci] pareai mai, hm, plin de resurse.
    nu’ti zice kiar nimeni k esti ridicol?

  2. am incercat sa urmaresc emisiunea dar nu am putut. intamplator, m-a sunat 1 prieten pe care l-am intrebat daca a vazut grozavia, mi-a raspuns ca nu a suportat nici el. venim noi cu intrebarea: “cui ii era adresata?” noi, oameni iubitori de animale, sau cel putin ne-molestatori de animale nu am putut urmari. chiar daca am fi strans din dinti si am fi urmarit, comportamentul meu fata de animale nu s-ar schimba. daca era vorba despre semnarea unei petitii,eu nu am alergat DUPA emisiune la semnat. din cealalta tabara, de oameni care maltrateaza animalele, care puteu privi (cu placere?) acele imagini, nu stiu cati s-au hotarat brusc ca e rau si au fugit sa semneze petitia. ma intreb deasemenea cati dintre ei urmaresc emisiunea ta pe realitatea. cam lung, sper ca e clar macar. editia asta nu are target.

  3. Tomata cu scufita

    N-am vazut emisiunea si nu-mi pare rau, dupa ce a zis Irina mai sus. Nu mai suport sa vad animale maltrate si idioti care se mandresc si se filmeaza in timp ce le chinuie. Sper din tot sufletul sa se faca odata ceva in privinta asta, pentru ca noi, oamenii de rand nu avem nici cea mai mica putere. Putem sa semnam mii de petitii (eu personal le semnez si pe cele de la Greenpeace si de la Humane Society din America) dar fara ajutor “de sus” nu se face nimic. Prea trist.

  4. trist netrist….ca nu se poate viziona….ca e prea dura emisiunea….ca….bun!Si care e alternativa?Sa nu luam nici o atitudine? Sa nu facem emisiuni, sa nu semnam petitii …si ce sa facem? Sa stam cu brateLe in san si sa nu facem nimic privind animale torturate de imbecili criminali.Ok, nu e bine ce face Bucurenci, nu e buna emisiunea….aia nu -aia nu….propuneti voi ceva…sa facem CEVA! NU NUMAI SA COMENTAM DE DESTEPTI SI SENSIBILI CE SINTEM…..pina una alta….ciocu mic si bravo bucurenci si pellea ca au luat o minima atitudine!

Leave a Reply