Fashionism vs Fascism

Moda MilanoMi-a făcut cu ochiul un street fashion milanez de pe blogul Elsei Exarhu. Italia privită prin ochii modei e mai digerabilă decât Italia din ziarele ultimelor săptămâni.

Am căutat şi am văzut că au apărut şi două street fashion-uri bucureştene: Bucureşti looks şi Urban Style (mersi, Cosmin!) Ultimul e mai bine făcut. Câteva ţinute mi-au atras atenţia, dar linia masculină lipseşte aproape cu totul. În fine, mai e mult până la un The Sartorialist authoton, dar e mai bine decât nimic.

  1. Lumea desprinsă social nu are legptură cu lumea mercantilă a societăţilor comerciale. Italia a fost zgândărită de presă. Şi pe la noi liniştea e zgândărită de unul şi altul, decât că noi i-am cam învăţat pe de rost cu rostul lor cu tot şi nu le mai dăm importanţă.

  2. Dear , call me a snob….dar cu fuste de la promod, botine de lac de la redshoes si par galben lanos nu faci fashion…
    O fi vreun copycat al sartorialistului style.com, dar Bucurestiul nu e Londra, Paris sau NewYork

  3. urbnstyle e cam lame. prea imita pe nenea sartorialist cu sintagmele “that bag/hat etc.” care aici se refere la niste kestii daca nu uratele, in orice caz perfect banale.

  4. Comentez si eu.Nu sunt chiar o baba si nici o incuiata nu sunt,dar cei din capitala ,marile orase si cei cu bani ,pun mare pret pe fashion,mi se pare mie ca e snobism.de ce sa nu se imbrace omul cum ii place si cum se simte bine ?Iar criticii de moda…ce sa zic…nu zic nimic.Ma intreb ce-ar spune ei daca ar trebui sa vorbeasca despre o femeie sau un barbat oarecare imbracat cu aceleasi haine uzate deja sau mancate de molii.asta e,ne convine sau nu,in tara asta sunt si astfel de oameni .

Leave a Reply