De ce nu mai scriu la EvZ

Nu e vorba de vreun scandal sau conflict între mine şi redacţia EvZ. Am cerut o renegociere a onorariului acum 6 luni, aşa cum stabilisem la începutul colaborării mele. Nu am primit un răspuns până în ziua de azi şi am renunţat la colaborare. Rămânem amici, dar deocamdată doar atât.

  1. Este limpede, e ok. Dar as fi cuiros sa stiu cam cat ti se oferea si cam cat ai cerut tu, ca sa stim sa ne facem o idee cu privire la pretul atribuit de tine propriilor texte.

  2. Chiar: cum de te-ai “lipit” sa scrii acolo? In fine, ai tras o concluzie la care au ajuns si altii. Stai linistit: cam toate ziarele fac la fel. Ideea este ca trebuie sa negociezi o suma si sa nu mai speri in renegociere, chiar daca ti se promite. De obicei, sefii de gazete promit o renegociere dupa doua luni, perioada care se lungeste cam cat ar dura pana la nasterea unui copil. Te dezmeticesti la maternitatea promisiunii cand vrei sa-ti vezi odrasla in ochi. Nu seamana cu tine si are un nume stabilit din clipa in care ai batut palma: dezamagire.

  3. Situatia poate vazuta si din alt unghi: cei de la evz s-au prins ce ca marfa cu care s-au pricopsit e vopsita frumos dar nu e de calitate pe interior asa ca l-au ignorat in ideea ca pleaca el, in loc sa-l demita direct. Deci mai exact se cheama ca l-au dat afara. Eu unul ma bucur nespus ca nu o sa-i mai vad platitudinile intr-un ziar central.

  4. Aferim! Era destul de penibil sa suporti, saptamina de saptamina, execrarile a 80% din comentatorii de pe forum. Totusi, renuntarea asta unilateral de virtos-barbateasca nu pluteste eteric ci zace tolanita pe noul tau “aranjament” de la Realitatea, despre care se zice ca-i suficient de “excitant” incit sa-ti trezeasca barbatia.

  5. Andrei, daca ai amanunte, “impartaseste-le”! Eu stiu doar ca migratia la Realitatea s-a lasat cu un “bol” satioase. E interesant sa stim si cit a cerut Dragosica pt o eventuala “prelungire a contractului” cu evz-ul. Da ce, crezi c-o sa ne zica?! Metro-marxistii astia, spre deosebire de stramosii lor, cunosc avantajele “confidentialitatii”!

  6. Codrut am observat de pe vremea manifestului Marxist din evz ca impartasim mai multe idei. Poate ar fi mai bine sa le dezvoltam pe e-mail ca sa nu se ascuta lupta de clasa aici. Stii foarte bine ca unii sunt revolutionari de profesie.
    andrei1981@gmail.com

Leave a Reply