Pas de deux – encore deux fois

[youtube_1]6NylyK9qcPg[/youtube_1]

La cererea publicului admirator (care a asaltat casa de bilete a Teatrului Metropolis, a trimis scrisori de ameninţare directorului teatrului, l-a hărţuit cu petiţii pe ministrul culturii şi a făcut greva foamei în faţa Preşedinţiei), am hotărât să mai jucăm două reprezentaţii ale spectacolului de teatru de amatori

Pas de deux. Perechi în pragul unei crize de nervi
Luni, 7 aprilie şi marţi, 8 aprilie
Ora 19:30
Teatrul Metropolis

Spectacolul este coordonat de Oana Pellea, iar actori suntem mai mulţi amatori, cu toţii absolvenţi ai programului Erisma oferit de Asociaţia Erudio.

Am mai scris despre Pas de deux aici şi despre cum mi-am paradit piciorul la prima reprezentaţie aici. Un filmuleţ cu fotografii din spectacol găsiţi pe site-ul Erudio.

Nu sunt multe bilete disponibile (nu glumesc, avem o groază de prieteni 🙂 ), aşa că dacă vreţi să ne vedeţi, scrieţi iute pe dragos at maimultverde punct ro. Un bilet e 30 de ron.

 1. Ah… l-am invidiat pe Razvan de la prima reprezentatie ca v-a admirat pe voi, erismaticii teatrali. Din pacate nu am cum sa ajung nici in 7, nici 8, caci sunt plecata cu un proiect. Poate va apucati de o stagiune mai serioasa in curand 🙂

 2. Cu acelasi lucru ma ocup si eu la Paris,teatru independent,teatru de amatori.E bine ca promovezi astfel de spectacole,in Romania e nevoie de mai multa deschidere pentru acest gen de manifestare artistica.Mergeti la spectacole!

 3. Ma gandeam eu ca e vreo noua prostie “novatoare”, iar imaginile m-au convins. Tipetele tale din scena cu pricina sunt insa autentice si bustul este simpatic, desi un pic de sala l-ar face mai atragator.
  Dar… teatru?
  Hmm, Bucurenci, multa, multa iluzie…

 4. N am inteles gigi taticule…teatru e de rusine?sa stim si noi….iluzie zici?parerea dumitale,nenicule…..Bucurenci, vin sa te vad!

 5. Am sunat la teatru sa vad daca mai au bilete pentru azi sau maine si mi-au spus ca nu ei vand biletele ci organizatorul .. mi-au dat nr organizatorului .. dar nu raspunde nimeni … pana la urma de unde as putea sa fac rost?
  Multumesc …

 6. Felicitari pentru reprezentatia de-aseara! Mi-au placut foarte mult muzica, interpretarea actorilor, decorurile, pantomima lui Romeo si a Julietei, ..doar “moartea” m-a lasat un pic cam “rece” 🙂 In rest.. numai de bine!

Leave a Reply