Voluntariatul lasă urme

Campania care te cheamă să te înscrii pe platforma online de voluntariat de mediu www.maimultverde.ro are şi un spot difuzat de toate canalele Televiziunii Române:

[youtube_1]pWdpzbus0-U[/youtube_1]

Spotul audio al campaniei, difuzat de Europa FM:

[audio:MMV spot radio.mp3]

Află mai multe:
Cum funcţionează comunitatea | Mai multe despre lansare | Vreau să mă înscriu

  1. De regula, imi esti antipatic, mai ales cu tot stangismul tau manifest si te tin minte usor arogant din liceu, DAR… vreau sa te felicit pentru comportamentul fata de Vadim din emisiunea de la TVR1 si sa te asigur ca eram multi in fata ecranelor care ne sufocam de indignare in fata acestui spectacol dizgratios.

    Cred ca Mihaiu ar fi trebuit sa intrerupa emisiunea si gata. O nota (proasta) speciala pentru candidati (Blaga, Diaconescu, Orban et co) care n-au suflat o vorba despre incidentul penibil… de unde se vede ca civismul si bunul simt palesc in fata considerentelor de imagine (i.e. da prost la lume sa il pui la punct pe Vadim, mai bine taci si speri ca nu-i vei atrage atentia prea tare astfel incat sa te faca ‘mafiot’, ‘limbric’, ‘maimuta’ s.a.m.d. in fata “boborului”)

    Tocmai mi-a trecut prin cap ca la intrebarea “Cu cine votezi?”, raspunsul ar fi “N-ai cu cine, dom’le, n-ai cu cine…” (vezi reclama interzisa).

Leave a Reply