Bacău: 250 de voluntari, 10 tone de gunoaie

Acestea sunt cifrele celei de-a patra zile a caravanei Verde003, ajunsă luni la Bacău. Voluntarilor li s-a alăturat aici şi ES Nicolae, nepotul MS Regelui Mihai. Excelenţa Sa va lucra alături de voluntari până la sfârşitul campaniei.

:: Foto: Constantin Opriş
:: Află mai multe: MaiMultVerde | Tăşuleasa Social | Verde003

  1. felicitari e absolut incredibil si admirabil ceea ce ai reusit sa realizezi impreuna cu echipa ta. avem nevoie de mai multi oameni ca tine!

  2. Dragos cand citesc ce se intampla cu voluntariatul si cand vad pozele am aceeasi senzatie ca atunci cand joaca nationala in vreun campionat sau e vreo romanca la un exercitiu de gimnastica la olimpiade, u get the feeling. E minunat cati copii vin sa faca asta cu placere si sunt sigura, stiu ca sunt si mai multi acasa, care sunt doar martori muti dar pe care aceste lucruri ii motiveaza sa faca ceva la nivelul lor, gesturi marunte care conteaza. Eu am inceput sa le fac si recunosc ca astept momentul in care voi avea si un pic de timp pentru voluntariat.
    multumim inca o data ca ne impartasesti din spiritul asta pozitiv!

  3. FELICITARI!!! din tot sufletul….ce faci impreuna cu echipa ta, este…n am cuvinte…minunat…va urmaresc pas cu pas de duminica (la emisiunea Mihaelei Radulescu) , de cand am auzit, spre rusinea mea, pentru prima data de voi…
    Felicitari inca odata…sunt alaturi de voi cu sufletul, si sper ca in curand si cu prezenta…
    Madalina, Brasov

  4. hats off!
    e cel mai frumos cadou pe care mi l-as fi putut dori de ziua mea… imi pare sincer rau ca n-am putut fi acolo, dar promit ca la urmatoarele voastre campanii voi face tot posibilul sa ajung.

Leave a Reply