10 dolari pe oră din cerşit

Simona TacheSimona Tache (Academia Caţavencu) a vrut să verifice din mai multe surse ştirea cu cerşetorul milionar. Aşa că s-a scos singură la produs, învineţită, costumată şi cu o pancardă de nerefuzat: “DEO SAPTAMANA MANANC DECAT BATAE”. Sursele n-au avut suflet de piatră şi i-au dat.

Intrată prea bine în rol, Simona a intrat chiar în competiţie cu o cerşetoare cu ştate vechi. Detaliile savuroase şi filmuleţul păţaniei le găsiţi aici. La final, Simona a făcut cam 10 dolari într-o singură oră. Eu unul mă întreb cum va digera mâine această ştire d-l Vântu. Ştiindu-l om de afaceri serios, nu-l pot bănui că aruncă atâţia bani pe fundul unui jurnalist. Şi ce te faci dacă prind academicienii gustul cerşitului? Că omul, dacă s-a învăţat o dată cu binele, nu-l mai lasă chiar aşa uşor…

:: foto: Academia Caţavencu
  1. un subiect strigent pentru o societate care isi paralizeaza articulatiile din ce in ce mai mult.
    pe langa faptul ca statul forteaza acesta practica, mai intervine si cu legi care sa o sustina si sa o ridice la rang de reflex vis a vis de unii – vezi legea 416/2001 – doar e fain sa promovam nemunca, nu?
    altceva – cititi magicianul si mergeti mai departe, sa bem valul si nu apa.

  2. Îmi spunea o bună prietenă care termină sociologia, nu-ncuraja cerşetoria. Şi avea mare dreptate,dar uite că naţia asta bolnavă de milostenie aruncă mărunţei leneşilor.

Leave a Reply