Primarul e cu noi

La marşul bicicletelor de toate felurile, care va începe astăzi la 11:00 în parcarea dintre Atheneul Român şi Fundaţiile Regale (Biblioteca Centrală Universitară), va lua parte şi primarul general Sorin Oprescu. Prim-ministrul confirmase, la rândul său, participarea, dar, din cauza deplasării de ieri în zonele calamitate, şedinţa de guvern de miercuri a fost amânată pentru astăzi, aşa că nu va mai putea ajunge.

Au mai confirmat Cabral, Lucian Mândruţă, Mihaela Rădulescu.

Ne vedem la marş!

  1. ar fi mai frumos daca v-ar subventiona proiectul, bicicletele sa fie gratis pentru studenti de ex si un pret simbolic pt ceilalti, si asa Ciccloteque ar avea succesul garantat.

  2. pai e super tare..si eu am participat la 2 marsuri cu biciclete in iasi, pentru a construi piste pentru biciclisti..mda..nu prea a avut efect la primarie..dar macar ne-am facut observati..in orice caz mi se pare foarte frumos proiectul celor de la cicloteque..si cand ajung in bucuresti..am sa dau si eu o raita cu bicla:P

  3. Raduleasca mai are cayenne-ul ala care consuma doar fo’ 20 la suta?…a nu, acum se da cu barca cu Mazare, da-i barca de-aia pe gustul ei de are sute de cai shi care sigur ca eset total ecologica…da,da,da! 🙁

  4. fuck raduleasca.mare ipocrita.Tocmai au pozat o cu porsche le carera, asta dupa ce fusese pozata in Cayenne.Ce dracu e asta?? si de unde toate minciunile astea cu bicicleta, prius, ecologie???

Leave a Reply