Nu-i poet cum este rusu…

…nici PR precum produsu!

Acu ceva vreme am primit un mail PR-istic de la o d-ră care s-a recomandat Andreea de la www.clockwise.ro. Am aruncat o privire pe site şi mi-a cam plăcut ce-am văzut. Dar m-am gândit că, dacă o să scriu, o să creadă lumea că am contract cu ei, m-am temut că o să deschid o cutie a Pandorei, mi-am zis că am şi alte lucruri mai bune de făcut etc.

Între timp, am văzut că Teo a îndrăznit, aşa că am prins şi eu curaj. Recunosc, m-a dat gata ceasul ăsta. Cum să nu scrii de el? Ziceţi şi voi…

  1. si telefonul cu rola e alt personaj, sa nu mai vb de termometru :)))

    cu vorba aia, fii si tu mai ecplicit, sau explicita… vezi, nici genul nu scrie, asa ca nu stiu cui ma adresez:)))

  2. mhmmm…arata foarte interesant ceasul “prezentat” de tine… cred ca este primul ceas cu cadran patrulater care imi place si mie, eu fiind adepta ceasurilor clasice… o singura intrebare as avea: cum iti dai seama care este ora?! nu prea inteleg… (de exemplu, ceasul din imagine ce ora indica mai exact?)

  3. Pai, bulinele asezate in cerc spun ora. In cazul de fata 6, ca-s 6 “negre”. Bara orizontala cu liniute mici verticale, spune minutele. Are gradatii din 5 in 5, ca sa nu fie prea complicat. In cazul de fata, cam 6. Adica e 6 si 6 minute AM.

Leave a Reply