1. mda…banal..pacat ca nu ne mai misca nimic azi…cred ca exact despre asta vorbea si fata aia saraca…acolo…eu cred ca…ar fi bine sa dam totul pe reverse exact ca in filmuletz

  2. exact..banal,simplu si breath taking…chiar nu trebuie ca lucrurile bune sa fie complicate,asa cum zice si another cherry…daca te misca,nu mai conteaza cum e…

  3. Cred ca la tine se inscriu mai mult voluntare decat voluntari si ultimul lucru la care se gandesc e mediul…!La cat de simpatic esti poate strang si eu gunoaie ca sa-ti fac pe plac dar ce-mi iese de la treaba asta?

  4. La prima vedere (audiere) poate fi surprinzător.
    Că iniţial ar putea fi catalogat un material elaborat de careva din mişcarea EMO.
    Dar în final totuşi pare o abrodare cam naivă… chiar puerilă.

    P.S. Mai ales că avem şi exemple concrete, din anturajul tău.
    Cel mai relevant este acela cu pelicanii creţi împuşcaţi pe la începutul lunii, iar Mihaiu, deşi are calitate de ditamai subsecretar de stat, nu a găsit altă modalitate de a aborda cazul respectiv decât ieşind cu nişte tânguieli quasi-mesianice la emisiunea lui Turcescu.
    În loc să verifice lista cu persoanele care aveau permis port-armă şi erau cazate în hotelurile din imediata apropiere a locului faptei.
    Dificil, dom’le… probabil trebuia implicat şi Dumnezeul în treaba asta.

  5. da, e simplut mesajul, poate are un ton putin patetic (la realizare nu ma bag, ca nu ma pricep), dar uneori ma intreb de ce am dezvoltat fobia asta de mesaje simple, de lucruri care abordeaza, oricat de scurt, ideea de familie, de responsabilitate personala etc etc? imi e parca si mie cumva jena sa scriu “valori”, si sincer trebuie sa spun ca ascultam tipa vorbind si ma intrebam: imi place? e kitsch?
    am decis…..ca nu e musai sa decid. mie mi-a prins bine, a venit dupa o discutie care cumva batea cu tema videoclipului si am zambit fara a sti daca o fac la un kitsch au ba. a vedea lucrurile dintr-o noua perspectiva, a te muta ca sa vezi un alt unghi, pe cat pare de simplu, pe atat e de greu. asa ca ma bucur cand cineva, cumva, imi aminteste de asta.
    mersi

  6. De ce ar trebui sa fie impachetat mesajul acesta in hartie frumos colorata? De ce ar trebui sa aiba o realizare mai sofisticata? Da, recunosc, nu e nimic groundbreaking, nimic nou. Dar poate daca auzim de mai multe ori, poate chiar o sa facem ceva in privinta asta si n-o sa mai stam si-o sa criticam neuitandu-ne in ograda noastra. “Life is what you make of it.”

Leave a Reply