Şcoala din „Ţara lui Andrei punct ro”

Petrom a lansat pe 22 aprilie programul de responsabilitate socială „Tara lui Andrei punct ro”. Iniţiat în noiembrie 2007, alături de Ogilvy Group, într-o campanie împotriva risipirii resurselor, „Tara lui Andrei punct ro” debutează în 2009 prin concursul naţional „Şcoala lui Andrei”, destinat elevilor şi profesorilor de gimnaziu.

„Şcoala lui Andrei” vine în continuarea programului „Resurse pentru vitor” şi este cel mai amplu concurs naţional pe teme eco-civice pentru elevii din clasele I-VIII. Orice şcoală generală din ţară poate înscrie şi implementa un proiect de mediu la „Şcoala lui Andrei” în perioada 22 aprilie-1 iunie 2009. Proiectul vizează în acelaşi timp lansarea primului audit energetic naţional pentru şcolile generale din România.

  1. Suntem membrii proiectului Eco 21.Pana in prezent am postat mateialele pt primele doua saptamani ale etapei intai din cadrul concursului pe teme ecologice initiat de Petrom.Nu stim de ce cel destinat primei saptamani nu a aparut.Am contactat de n ori administratorul programului si nu am primit nici un raspuns.Te rugam si stim ca poti sa o faci,ajuta-ne pentru ca tema concursului ne place foarte mult!MULTUMIM.

  2. pentru Satya:
    concursul “Scoala lui Andrei” se desfasoara la nivel national, nu numai in Bucuresti.
    se pot inscrie elevi din toate scolile generale din orice localitate din Romania.

  3. pentru Eco21:
    Proiectul a ajuns la noi, dar pentru ca nu avea poza atasata, nu a fost aprobat deocamdata pentru inscriere. Asteptam poza de la voi si vom inscrie proiectul pe site. Primim foarte multe proiecte din toata tara si de aceea dureaza un pic mai mult procesul de verificare a conditiilor necesare inscrierii.

  4. am 10 ani si mi-as dori foarte mult sa ajung in tabara tara lui andrei….dak se poate sa fiu si eu ales in tabara as dori sa ma contactati si pe mine dak se poate pe adresa mea de email…….va multumesk

Leave a Reply