Condoleanţe!

Azi e Ziua Pământului. Dacă nu aţi făcut-o deja, azi e o zi bună să vedeţi în sfârşit documentarul An Inconvenient Truth sau să citiţi cartea (s-a tradus la noi cu titlul Un adevăr incomod). Dacă sunteţi din Bucureşti, le găsiţi, cred, pe ambele la Cărtureşti (cartea poate fi comandată online pe supercarti.ro şi pe librarie.net). Vizionare / lectură plăcută!

[youtube_1]wnjx6KETmi4[/youtube_1]

  1. Eu am dat azi un google search si logo-ul la google era cosmetizat, am dat click si am aflat de Ziua Pamantului. Si m-am gandit ca sigur gasesc ceva despre si la tine in pagina. Pai cum altfel! 🙂

  2. de 3 ori daca…

    Azi e Ziua Pământului. Dacă (numarul 1) nu aţi făcut-o deja, azi e o zi bună să vedeţi în sfârşit documentarul An Inconvenient Truth sau să citiţi cartea (s-a tradus la noi cu titlul Un adevăr incomod). Dacă (nr. 2) sunteţi din Bucureşti, le găsiţi, cred, pe ambele la Cărtureşti (cartea poate fi comandată online pe supercarti.ro şi pe librarie.net). Daca (third and last) ati urmarit acest blog destula vreme, ati invatat despre mine ca imi place sa ascult cu atentie toate punctele de vedere bine fondate implicate intrun dialog, chestiune de baza in etica comunicarii. De aceea ma simt dator sa semnalez si documentarul The Great Global Warming Swindle (poate fi procurat desigur din mai multe surse, dar si de pe pagina oficialahttp://www.greatglobalwarmingswindle.co.uk/). Vizionare/lectura placuta!

  3. OMG, OMG, OMG – un film in spatela caruia sta Al Gore. Stai sa cad pe spate. Stii cine e Al Gore : Bilderberg group, Trilateral Commision, CFR.
    Ai vazut ce casa are Gore! – O insulta pentru consumul energetic moderat
    http://yourmoney.wall-street.ro/articol/Leader/92/slideshow/2/Adevarul-incomod-despre-Al-Gore.html

    Al Gore – detine o companie Generation Investment Management care vinde drepturi de credite de carbon.Ghici pe ce? pe Bani?

    Doar un mic articol pentru directie – daca faci un pic de research vei afla mai multe.
    Nu te mai insulta pe tine inghitind campanii guvernamentale, mai ales americane. Precis ca a si stins lumina acum vreo luna pentru o ora. Sper sa nu saracesti platind taxele pe carbon care ti le pregatesc si pe care adori sa le accepti inghitind aceasta propaganda.
    Ce sa cred – pe Al Gore, un politician, sau pe zeci de climatologi si oameni de stiinta. Read, read, si iarasi read…

    pentru ca atunci cand traiesti in frica, vrei ca puterea sa iti ofere o solutie.
    Problem – Reaction – Solution.
    Don’t be a sheep!

    Afla si alte parari si decide singur adevarul pentru tine. Daca ai creieri vei ajunge la concluzia Ca Adevarul lui Al Gore e o mare pacaleala.
    Adevarul e peste tot – trebuie doar sa-l cauti. Si nu uita ca trebuie sa accepti taxe si taxe pe carbon, dar ca sa faci asta trebuie sa fi dresat.

    http://www.youtube.com/watch?v=-zeGY8zbzc8

    Mult noroc.!

  4. Ce diferenta imensa intre numarul mare de participanti la prima Zi a Pamantului, in 1970 (peste 1 milion)in SUA si reactia palida de la noi! Astept si eu (din pasivitatea “specifica” sa vina asteptarea?) un grup de intelectuali lovinescieni care sa ne sincronizeze cu curentele de gandire si actiune din vest. Pana atunci, sa-i ascultam insa pe Patapievici, TRU si noua stea “intelectuala” Dan Puric.

  5. @miruna
    tocmai te-ai jignit in cel mai penibil mod
    Nu sunt impotriva – am gasit varianta cea mai apropiata de adevar si nu am inghitit o varianta oficiala de tip corporatist-guvernamental.
    Now if you see may point – don’t insult me and better don’t insult yourself.
    vorba aia – mai bine mort si cu dreptatea in mana decat in genunchi si vandut
    Sau ceva asemanator.

  6. dan: adevarul e peste tot, trebuie doar sa-l cauti – teoria asta e corecta, dar tu te contrazici. in practica:

    in pledoaria ta impotriva lui al gore, esti mult, mult prea vehement ca sa mai poti spune ca esti obiectiv. iar adevarul de care vorbesti, e mult, mult prea personal ca sa mai poata fi general…

  7. A aparut de ceva timp si replica documentarului acestuia, intitulat “A Conveninent Truth” (aJack Guest). Ofera si o perspectiva mai optimista, despre ceea ce ne sta noua in putinta sa facem (sau ce se face deja).

Leave a Reply