El poate. Garantez eu.

Când l-am cunoscut, acum vreun an şi ceva, i-am prezis că va ajunge milionar la 30 de ani. Am văzut oameni consumaţi de viziune, hăituiţi de planuri pe termen lung, obsedaţi de planuri pe 5, 10, 50 de ani, şi care nu reuşesc să-şi atingă obiective fixate în urmă cu 3 luni. Am văzut şi oameni care-şi fac extraordinar de bine treaba, nemaipomenit de pricepuţi în domeniul lor sau care sunt capabili să ducă orice sarcină li s-ar da la bun sfârşit, dar care nu sunt în stare să viseze pe cont propriu, să vadă lucrurile în perspectivă, să gândească, iertaţi de vorbă proastă, strategic.

Emi Gal e la intersecţia acestor personalităţi, are deopotrivă viziune şi tenacitate, îmbinate armonios într-o fire optimistă şi zâmbitoare, lucru tot mai rar în zilele noastre. Iar ce a realizat până acum din ce şi-a propus mă face să cred că am avut dreptate când m-am jucat de-a mama Omida cu destinul lui. Ţine cineva pariul?

  1. Asa este, iar eu, din pacate, cred ca ma integrez in ultima categorie…momentan.

    Bravo lui Emil, e cel mai bun exemplu de succes – prin inteligenta si munca, benefice nu doar lui, ci intregii societati. Ma distreaza un pic felul afectat in care isi expune povestea..o fi ruda cu Laura Andresan? 😉

  2. I like the dude, but I dont trust him :))
    Putin cam mult orgoliu in discursul lui, insa mi-a placut optimismul. Se prea poate sa mi se para funky un mesaj incurajator in Ro.

    Overall mi s-a parut doar 50% credibil, dar daca voi bagati mana in foc pentru el…

  3. Sa faci succes ?!

    Este fortata expresia. Succesul este un amalgam dintre dorinta, vointa, omul potrivit la locul potrivit, noroc si mult noroc si poate si putin noroc.
    Oare stii cate idei de ,, a face succes ,, se sting inainte de a prinde macar contur pe o hartie ?
    1 Sa nu faci afaceri cu ,, prietenii ,,.
    2 Sa nu te astepti ca cei ce sunt aproape de tine sa te incurajeze.
    3 Incearca sa cunosti oameni care sa te ajute, sa investeasca incredere in tine si poate si niste banuti.
    Business-ul este o industrie inventata de oameni, succesul vine de la oamenii care cred in ideile tale. Nu mai asculta palavrageli la seminarii de cate 100 de euro sesiunea ca sa vina marele orator strain si sa spuna el vreo 4 ore ce pasi sa urmezi.Oare daca tu ai idea unui business cum poate sti cineva pasii acestuia mai bine decat tine ? Daca nu crezi in idea ta atunci nici sa nu continui nu are rost, gaseste-ti un job. Doamne cat de des am auzit faza cu jobul, dar am gasit ceia ce lipsea in regiunea unde sunt eu si am implementat idea. Nu incerca sa inventezi roata, va trece peste tine si te va lasa lat.
    Succesul incepe cu oamenii care sunt alaturi de tine, de preferat cat mai cunoscuti, cat mai infuenti ( in sensul bun al cuvantului ), cat mai multi la numar.
    Emi inca nu este plin de o valoare care sa fie exploatata de investitori, iar daca nu are banii necesari epntru ideile sale, va reusi sa le duca pana intr-un punct, un punct in care trebuie sa cumperi incredere.
    Cat despre postul acestui mesaj, pare reclama ascunsa si platita de catre agentia de cont a Quadrant Amroq Beverages.

Leave a Reply