Jurnalul Oanei Pellea

Rog politicos a nu fi bănuită de nimeni de ipocrizie. În cazul meu e şi mai complicat, fiind vorba de un jurnal. Jurnal ce acoperă 6 ani din viaţă. Apar mama, tata, oameni, amintiri, imagini, experinţe, înţelegeri, dureri, bucurii. Am consemnat pentru mine fără gînd de publicare vreodată. Am consemnat şi nu l-am mai citit. Am încercat şi mi-a picat greu la suflet. L-am aruncat într-un “file” în stînga ecranului.

invitatie_oana_pellea

Oana Pellea îşi lansează luna viitoare jurnalul publicat de Editura Humanitas, iar Cosmin Alexandru inaugurează cu textul Oanei despre acest jurnal seria de invitaţi pe care îi va găzdui la el pe blog.

Joi, 28 mai, la ora 18, la Librăria Cărtureşti Verona va avea loc o conferinţă de presă în cadrul căreia vor vorbi despre acest jurnal Oana Pellea, Ioana Pârvulescu şi Radu Paraschivescu.

  1. Oana Pelea este un om careia i pasa de cei de langa ea, arata ca poti fi cine esti TU si fara sa faci un compromis. Jocul cu viata sau idea de a ezista pe langa cine esti. Arata ca-ti pasa !
    Victor Maxim general manager agentie media.

  2. Mariana Peptenaru

    Ioana Parvulescu a avut mare dreptate: E un jurnal care face bine.
    Cartea ne face sa ne gandim ca daca sufletele noastre, ale tuturor ar parcurge acelasi drum al curateniei, al bunului simt, al iubirii si al modestiei am fi mai frumosi si poate ne-am regasi mai usor pe noi si pe ceilalti.
    Dar, asta e privilegiul celor nascuti din parinti care s-au iubit atat. Un om frumos se naste doar din oameni frumosi si asta nu se intampla chiar in fiecare zi.
    Multumesc, Oana Pellea

  3. Multumesc din inima, Oana! Ce fac eu cu sufletul meu, mai tarziu, cand toti acesti oameni frumosi, dumnezeiesti, se vor duce cu totii?!!!

  4. Am citit jurnalul tau int-un moment dificil al vietii mele. M-ai ajutat enorm prin faptul ca ai fost sincera. Iti multumesc ca l-ai publicat.

  5. am citit si eu jurnalul.
    am intrebat odata pe cineva ce parere are despre Emil Cioran.
    zice: nu e cine stie ce, asa gandesc si eu dar nu pot sa ma exprim asa( am impresia ca tipul e inginer :))))
    despre jurnalul Oanei Pellea: am citit, la un moment l-am pus deoparte, am zis ca nu pierd nimic daca nu citesc mai departe.
    pana la urma l-am citit complet.
    am aflat cate ceva despre actorul si femeia Oana Pellea si m-a determinat sa ma intereseze sa ma duc sa vad cum joaca la teatru.
    am aflat ca la un moment dat a fost in Londra sa bata la usile agentiilor, mi-a placut asta
    am vazut filmul “Children of men”, e ok in rolul ala.
    de fapt trebuie sa mai vad odata filmul pentru ca atunci nu-mi amitesc jocul actorului Oana Pellea sa ma fi lasat masca.
    vreu sa ma duc si eu la manastirea Tismana, n-am fost niciodata, ar fi un lucru interesant sa traiesc si eu linistea aia.

  6. Doamna Oana Pellea,
    V-am vazut sambata, 25 februarie 2012 la emisiunea “Profesionistii” si am fost deosebit de impresionata de modul deschis si sincer in care v-ati prezentat viata personala si cariera.
    Pentru mine si, sunt sigura ca pentru toti cei care v-au ascultat, a fost o extraordinara lectie de viata.
    Va apreciez si va pretuiesc foarte mult !

Leave a Reply