1. Deci esti formidabil! Aseara am vazut si eu TEDul (evident de pe blogul lui Cosmin de unde probabil l-ai vazut si tu) si vroiam sa-l postez 🙂 Dar ce sa faci: “Early to bed, early to rise…” Early to post!
    Intr-adevar, si mie mi-a adus aminte de Oana! Mi se pare (alaturi de Ken Robinson) unul din cele mai reusite filmulte de pe TED!

  2. lovely, lovely, lovely! si atat de trist prelude…recunosc, am plans putin ascultandu-l, e una dintre cele mai frumoase lucrari de-ale lui Chopin…

  3. Benjamin Zander este, printre altele, Forum Leader pentru o educatie foarte interesanta, pe care o gasesti si in Bucuresti. Este vorba despre Landmark Education, controversata in unele tari – in Franta de pilda e interzisa, ca fiind secta – dar care are cu adevarat rezultate transformationale. Educatia este despre a pune lucrurile din trecut acolo unde apartin, despre faptul ca fiecare moment al vietii noastre este o alegere de care suntem pe deplin responsabili si despre cum sa ne cultivam posibilitatile nelimitate in viata. Daca ai mai nevoie de detalii, sunt bucuroasa sa ti le impartasesc – am trecut pe acolo cu mai bine de un an inainte.
    Multumesc pentru ca ai impartasit cu noi!
    a

  4. basic_instincts

    musica aeterna… pe coperta unui cd (bach-suita franceza?) marele pianist Glenn Gould este infatisat dansand in timp ce asculta inregistrarea. aproape ca pluteste. asta ar trebui sa fie reactia celui care iubeste cu adevarat musica clasica. ma rog, cand asculta ceva care ii place cu adevarat. cei mai multi insa o iau numai ca pe o chestie superseriosa, dovada cea mai clara ca le este exterioara. un zgomot printre multe altele. imi amintesc de un prieten care venind o data pe la mine a ramas uimit ca io calcam rufele pe mozart.
    p.s. am oarece dubii ca se poate educa. muzica asta e sau nu e parte din tine.

Leave a Reply