1. Ne bucuram pentru o batalie, dar razboiul nu e gata. Eu cred ca demisia asta a fost doar un truc politic. Suntem in al electoral. Imaginea PDL trebuie refacuta si daca nu acum, cand e vara si toata lumea se poate poza la mare, in manastirile dn Bucovina, la Sibiu sau prin oricare locuri faine … Suntem naivi sa credem ca ceva se poate schimba in tara asta. Tot ce pot sa zic e ca-i felicit pe cei de la GSP si pe Tolo. Sper sa fie si de acum la fel de vigilenti.
    Acuma nu pot sa spun ca m-am amuzat de declaratia presedintelui si cand am auzit ca o sa aiba o declaratie eram 100% sigura ca o sa se lege de mogulii din presa – si cat am mai ras cand am auzit. Este atat de previzibil in declaratii ca … nu stiu ce sa mai zic!!!!

  2. da, a plecat Ridzi, dar ne-a picat o Placinta-n cap. cu o declaratie de avere impresionanta, cu angajati si firme dubioase in Vrancea, sponsor de seama al partidului, ce sa mai.. un nou soldatel din galeria basesciana 🙂

    sa speram ca doamna Placinta, creatoare de costume pt. politicieni, va reusi sa creeze ceva si pentru tinerii si sportivii romani. dar mi-e ca e doar o speranta.

Leave a Reply