Ce am spus la Optimism2009

Îi veţi vedea întâi pe Mihai Iliescu, interpretând la chitară melodii optimiste de Bach şi de Guţă şi pe Cosmin Alexandru, vorbind despre cum le putem insufla optimism celorlalţi. După mine, vorbesc Emi Gal şi psihoterapeutul Eugen Hriscu:
[iframe http://assets.whispercast.ro/player/concert-online/player.html?stream_id=%2Fstored%2Fevents%2F2009%2F07%2F08%2Foptimism%2Fsesiunea%2B2.flv 320 244]

Şi Cristi Lupşa a vorbit frumos:
[iframe http://assets.whispercast.ro/player/concert-online/player.html?stream_id=%2Fstored%2Fevents%2F2009%2F07%2F08%2Foptimism%2Fsesiunea%2B1.flv 320 244]

:: Optimism2009

  1. dimineata m-am trezit cu dorinta de a lua metro-ul asa de pamplezir. m-am razgandit insa spontan ( sunt tare , tare dulce , capricioasa si nastrusnica per naturel ) dar de ce sunt asa ?
    pai, am zis cam asa : sunt eu lipsita de valoare ? pai , nuuuu ! o pauza sugestiva a urmat …

    canvda am luat bicicleta si mi-am imaginat ca daca Bach ar fi trait – ei bine , noi doi ne-am fi sinucis laolalta . dar asa ? .. sunt optimista !
    el e mort si eu traiesc in pofida prognozelor .
    cel mai rau ce mi se poate intampla (sper)- e sa primesc rosu in gatuletz 😮
    sa speram (din nou si impreuna) ca atata optimism imi intareste sistemul imun 🙂
    senchiu ! acum nu m-am uitat la video – dar intentionez in curand ! salve ..

  2. 1 Ala cu sapca care habar nu avea sa vorbeasca, era fracsu ma !

    2 Tipul chitarist nu stie in ce fel sa foloseasca chitara aia sau pentru ce stil, iar versurile … o viata mea, of inima mea !

    3 Fondatorul AIESEC in Romania nu a vrut sa eclipseze, oricum el este bun si transmite in mod explicit subiectul, bine lucrat colega.

    4 Cine este tipul ala care vorbeste asa direct si interesant despre optimism in cei 20 de ani de la comunism ? Parca il cunosc, nu stiu cine este, seamana cu unu Bucurenci, da ala e in gunoaie are treaba, el nu are vreme de conferinte. Bine lucrat Dragos, apropo, ai observat ca ai cea mai profunda voce dintre cei care au luat cuvantul ? Si nu mai fi bosunflat dupa foaia aia, valoarea ei era doar de 1 milion de euro asa ca nu avea rost sa te superi, la valoarea ta… (: glumeam

    5 Eugen a ramas ceia ce este, un profesionist.

    6 Emi, la naiba, mai bine taceai.

    Ps: Ca sa fi pe scena de acolo, ca si invitat, trebuia neaparat sa indeplinesti conditia de a avea o latura feminista, pentru ca sa cam zburat cu mainile si cu tonul vocii pe acolo. Scuze cas cam rautacios.

  3. am asteptat sa se trezeasca vreo femeie si sa zica : pai : stai asa ! de ce suntem noi in acest “discursul /spici ” de optimism separate de barbati ca la arabi ?! dar ma rog ! muierile romance ?!? dragute ! intelegatoare! conciliante ! pe langa moldovence , ucraniene – ele -, trec drept cele mai “ieftine” in europa ! fara sa ridice vreo pretentie ( ma rog ! tariful in schimb ! )

    p.s. singurul barbat care a amintit intr-o “doara” acest “fenomen-fenomenologic-discret” a fost tipu V. Maxim !

    halal societate OPTIMISTA ! Valeu ! si muierile au aplaudat si s-au excitat !

Leave a Reply