Scrisoare verde de cazarmă de la Simona Tache

simona_tache_viatadupacolectareSimona Tache a scris pentru Academia Caţavencu şi Cotidianul, ţine un “Jurnal roz de cazarmă şi nu numai” la www.simonatache.ro şi a scris de curând o scrisoare verde primăriei sectorului în care locuiește, prin care cere să-i fie pus la dispoziţie un sistem de colectare selectivă a deșeurilor în apropierea locuinţei:

Ce legătură este între apa pe care, din cochetărie, o beau eu şi înţelegerea pe care România o are cu Uniunea Europeană? Este, pentru că, în urma cantităţii mari de apă cu care mă răsfăţ, îmi rămâne nu doar o piele mai hidratată, ci şi un munte de peturi, pe care aş vrea să îl pot arunca într-un container special pentru plastic.

Acuma, eu ştiu că unul dintre programele prioritare pentru Primăria Sectorului 4 este colectarea selectivă a deşeurilor şi că s-au amplasat deja, în zonele mai circulate din sector, pachete de câte trei containere frumos inscripţionate şi colorate (albastru pentru hârtie, galben pentru PET-uri şi verde pentru sticlă), dar eu nu am decât 1,58 m şi 52 de kg şi mi-e destul de greu să mă car cu deşeurile până la locurile special amenajate.

Şi tu poţi să-i scrii primarului tău folosind ca model scrisoarea Simonei pe www.viatadupacoletare.ro. Accesează formularul online şi selectează la formatul scrisorii “scrisoare Simona Tache”.

  1. neinteresant ! sunteti corupti si lipsiti de profesionalism ( o fi bine ?) pana in varful unghiilor. anul trecut v-ati facut de ras cu neonazistii ( sa le spun de dreapta ? ) care treceau drept reprezentanti romaniei in EU parlament ! aveti probleme mai grave . apa si ecologia sunt doar ultimul “strop” . uiec up !!!

  2. inca ceva : exista posibilitatea sa renunta(ti)la “a va da clantza in mana” ? adica sa inceta(ti) sa va laudati reciproc ?
    vezi ex lui iselin @ comp ? daca da – aveti desigur niste sanse sa fiti realisti . daca nu – va complaceti in mizerie ! amen !!!

Leave a Reply