Anunţ umanitar

Incep prin a va spune ca am 26 de ani, sunt avocat suspendat, aveam o viata absolut normala, fara nimic iesit din comun, pana acum un an. Insa trebuie sa va spun ce anume ma individualizeaza! Este vorba despre faptul ca la varsta de 25 de ani am fost diagnosticata cu cancer limfatic. Asta inseamna, dupa cum mi-au spus doctorii, pe de-o parte cancer, insa, pe de alta parte, cu toata ironia exprimarii, cea mai ”buna” forma de cancer. In sensul ca are o rata mare de curabilitate. Statistic, am o reala sansa ca, primind tratamentul potrivit, sa imi recapat sanatatea, sa imi recapat viata pe care o aveam si care a fost intrerupta brusc, iar aceasta perioada sa ramana doar o amintire.

:: http://cristinalilianadinu.blogspot.com/

  1. Da in Romania nu poti sa iti faci un tratament sa faci ceva pentru ca nu te baga nimeni in seama!doar daca esti fratele presedintelui…dar iata ca si scandalul Basescu nu sta bine deloc Mircea Basescu face afaceri cu armament militar cu peste 1/2 tona de explozibil,noi nu ne permitem sa traversam strada.si cica Basescu nu stia ca fratisu face afaceri cu arme,din potriva sunt pe sparle amandoi…
    daca ar fi dupa mine i-asi baga in puscarie pe amandoi pentru ca asa ceva nu se poate unii mor de foame ,alti fac afaceri cu vapoare….

Leave a Reply