Câştigătorul invitaţiei (1)

la Festivalului Enescu oferită de Unicredit Ţiriac Bank este Dorin Constantin Baluta, autorul mesajului:

Sunt din Curtea de Arges,iar luni am drum in Bucuresti.Nu am fost niciodata in sala Ateneului si imi doresc foarte mult acest lucru.Nu am cu cine sa ma duc,asa ca voi lua la intamplare pe cineva de pe strada si il voi ruga sa ma insoteasca.Am urmarit o parte din festival la tv,dar vreau sa fiu acolo,sa simt vibratia pe viu a vioarei,nu “tradusa” prin difuzorul tv-ului.

V-am trimis detaliile pe mail, aştept o confirmare.

Au fost şi alte comentarii care mi-au plăcut / m-au impresionat, aşa că mă bucur că mai sunt alte 4 invitaţii de dat săptămâna asta. Fiţi prin preajmă!

  1. Draga Bucurenci,

    Fiind cu un om cu frica de Dumnezeu, si deci, un mare iubitor de Bach si de pasiunea Sfantului Matei, dar si de Haydn cu a sa Creatiune si de multi alti crestini, cum ar fi Poulenc sau chiar Lully, m-am gandit in sinea mea ca se cuvine sa fiu primit in incinta Ateneului (sau la Sala Palatului, oriunde sunt primit)… pentru ca merit. L’Oreal

  2. Dragos, ma bucura mult alegerea care ai facut-o.
    Prin astfel de gesturi si preferinte, vorbesti in fapt, despre tine. Sper sa ti se asemene cat mai multi tineri.
    (nu-ti scriu pentru invitatie. De maine sunt si eu pe acolo -seara de seara-)

  3. basic_instincts

    @vinci (dragos?)
    postarea mea nu avea ca intentie castigarea unei invitatii la festival. sunt la multi km de romania, concertele atheneului se numara printre lucrurile care imi lipsesc, dar luna asta chiar nu pot face un salt acasa. cat despre js bach, numai cine a ascultat pe apucate crede ca are numai compozitii grave, cu tema
    religioasa. tipul chiar a fost un geniu. din muzica lui razbate intotdeauna numai echilibru si reaminteste un ideal pe care ar trebui sa il avem toti. acela de a deveni oameni cu adevarat frumosi. pot sa spun sfinti??

Leave a Reply