Radu Naum face pâine la „Bună ca viaţa”

Diseară, de la 23.30, pe TVR1, la “Bună ca viaţa” discutăm despre mâncarea sănătoasă şi despre opţiunile pe care le avem la îndemână în acest domeniu.

I-am invitat pe Radu Naum, care este vegetarian de 13 ani, şi pe Laura Belecciu la Violeta’s Vintage Kitchen să facem împreună aluatul pentru o pâine de casă sănătoasă: cu făină integrală şi cu toate ingredientele provenind din agricultură bio. Violeta’s Vintage Kitchen e unul dintre puţinele bistro-uri din Bucureşti unde, dacă s-ar putea, mi-aş face abonament: meniul e în fiecare zi altul, iar toate mâncărurile sunt, pe cât de gustoase, tot atât de sănătoase.

Reportajele emisiunii fac o incursiune în bucătăria plină de cărnuri şi grăsimi a nunţilor tradiţionale româneşti, prezintă o grădiniţă unde copiii învaţă să mănânce sănătos şi să pregătească mâncarea, dar şi alte restaurante unde se serveşte mâncare sănătoasă.

Iar la sfârşit, pentru că “Bună ca viaţa” îşi propune să vă facă viaţa mai frumoasă fără un efort prea mare, vă arătăm cum să preparaţi un mic dejun sănătos, gustos şi plin de energie în mai puţin de zece minute.

Foto: Anna Todiraş

Emisiunea se difuzează în reluare sâmbăta de la 11.30.

Aşa cum v-am spus şi lunea trecută, am ţinut seamă de multe dintre comentariile voastre, dar, cum a doua şi a treia ediţie erau deja în lucru la data difuzării primei ediţii, veţi vedea cele mai multe modificări de la ediţia a patra.

“Bună ca viaţa” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Grupului CEZ.

  1. Murphy rade on the inside, im sure, DAAR…sambata asta reluarea a fost d la 11, as first stated. So daca vrea cineva sa se uite atunci, u might want to check in si mai devreme, just in case. Nu de alta, dar I missed a 2a emisiune ’cause of that.

  2. Sunt curioasa sa urmaresc emisiunea. Si eu gatesc mult acasa si sanatos, cu ulei de masline, fara carne, multe legume de gradina, din piata, nu-mi plac supermaketurile.

  3. basic_instincts

    suna interesant. mancatul e o treaba serioasa, insa bucataria nu este doar templul aromelor ametitoare ci si al bunei dispozitii. o mancare gatita cu dragoste HRANESTE. gasesc undeva pe net inregistrarea emisiunilor?? tks

Leave a Reply