Bună ca viaţa

Azi am filmat toată ziua pentru o nouă producţie pe care o voi realiza pentru TVR1 din 12 octombrie. Se cheamă “Bună ca viaţa” şi este o emisiune despre traiul frumos şi sănătos.

Altfel spus, e despre cum poţi să trăieşti mai bine fără să cheltuieşti mai mult. Iar mesajul ei este că viaţa e cât de frumoasă vrei tu să fie.

De data asta nu mai sunt singur, ci fac echipă cu Laura Belecciu, pe care vă invit s-o descoperiţi în fiecare luni seară, de la 23.30, pe TVR1 şi în reluare sâmbăta de la ora 11.30.
CEZ Group

Emisiunea este sponsorizată de Grupul CEZ*. Grupul CEZ construieşte în România – în zona Dobrogei, judeţul Constanţa – cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, cu o capacitate instalată de 600 MW, reprezentând aproximativ dublul capacităţii de extindere a celui mai mare parc eolian existent acum în Europa şi aproape triplu faţă de cel mai mare parc eolian operaţional în prezent în Europa. Costurile totale ale acestui proiect vor atinge 1,1 miliarde Euro.

Prima ediţie e despre traiul la oraş şi despre cum putem recuceri spaţiul urban. Aşa că i-am făcut Laurei o invitaţie: am poftit-o să bem o cafea la 8 dimineaţa pe Smârdan. Dar nu oricum, ci cât mai comod: în capot şi papuci de casă. Ce-a ieşit, vedeţi în pozele de mai sus şi în emisiunea de luni viitoare.

Şi ne-a mai trăznit o idee, cu un domn care a făcut mai mult bine pentru imaginea României decât orice ministru, dar despre asta vă povestesc mâine, după ce filmăm.

*Grupul CEZ operează în România din anul 2005 când a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni ale companiei Electrica Oltenia. În 2008, CEZ a facut paşi importanţi, câştigând licitaţia pentru modernizarea centralei existente a Complexului Electrocentrale Galaţi şi construcţia unei noi unităţi CCGT în acelaşi loc şi participaţia de 9,15% din compania joint-venture pentru construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă.

Foto: Constantin Opriş

  1. Dragos, ieri emisiune astazi emisiune, saptamana viitoare cateva intalniri si un eveniment, foarte ocupat esti. Cei de la CEZ ar trebuii sa te sponsorizeze si pe tine cu o galeata de energie.

    Victor MAXIM general manager PEOPLE Inc. Romania

  2. Vlad Teiosanu

    Felicitari Dragos! Frumoasa ideea emisiunii. Intr-o tara pesimista, este bine sa ne mai amintim ca ne putem bucura de lucrurile mici si frumoase, ca avem atat de multe lucruri de facut, ca fiecare zi este buna ca viata. Succes!

    Te salut,
    Vlad

  3. Salut.
    Frumoasa emisiune – o surpriza placuta. Intr-un moment in care majoritatea emisiunilor sunt sub orice critica, ati oferit o gura de aer curat si un strop de optimism!
    La mai multe!

  4. Salutare,
    Felicitari pentru emisiune !
    Am urmarit editia cu domnul Titi Aur in care vorbea despre conducerea preventiva si cu bun simt si ne-a inspirat sa pornim campania “E moka sa conduci prudent!” printre blogurile de la noi.
    O sa te tin la curent de amploarea pe care speram sa o ia 😀

  5. Zappam ieri si m-am oprit pe tvr….ca m-ati atras voi cu prezentarea emisiunii best of…norocul meu ca sunt om rabdator si am avut curiozitatea sa aflu de o astfel de emisiune. Foarte misto ideile si foarte misto si invitatii. Sugestie: sa incercati mai multe locuri neconventionale precum peluza Casei Poporului…mi s-a parut genial locul si meniul :). Felicitari, ca om de presa m-ati facut sa imi doresc si eu altceva decat ce faceam pina acum 😀

  6. Salut! La obiect direct 😛 , as dorii numele melodiei de la finalul emisiunilor voastre , are versurile de genu : stood between an orange tree iar negativul este o chitara :).. mersi mult .

  7. buna!!faptul ca l-ai invitat pe Oreste ai agaugat un plus de frumusete emisiunii,care a deveit foarte interesanta!!felicitari…vad si eu in romania 3 emisiuni bune(aceasta,codul lui oreste si in gura presei)succes!!!

Leave a Reply