Buna locuire

Diseară, de la 23.30, la “Bună ca viaţa”, pe TVR1, vorbim despre buna locuire: cât de bună şi frumoasă poate să fie viaţa între patru pereţi.

Îl avem invitat pe Virgil Ianţu, împreună cu care am încercat să aducem puţină culoare într-o scară de bloc din Bucureşti şi le-am oferit locatarilor ghivece cu flori.

Ne propunem să eliberăm traiul la bloc de stigmatul pe care-l poartă şi să arătăm că există soluţii pentru a te bucura de locuinţă chiar şi când aceasta este un apartament sau o garsonieră de bloc. Avem cazuri de amenajări fericite ale spaţiului de locuit şi soluţii la îndemâna oricui pentru decorarea propriei locuinţe.

Foto: Anna Todiraş

Emisiunea se difuzează în reluare sâmbăta de la 11.30.

Am ţinut seamă de multe dintre comentariile voastre, dar, cum a doua şi a treia ediţie erau deja în lucru la data difuzării primei ediţii, veţi vedea cele mai multe modificări de la ediţia a patra.

“Bună ca viaţa” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Grupului CEZ.

  1. “Avem cazuri de amenajări fericite ale spaţiului de locuit şi soluţii la îndemâna oricui pentru decorarea propriei locuinţe.” – este interesant cum ideile bune pot fi ingropate intr-un stil publicitar obosit si antipatic… Cred ca puteti adauga “mai mult verde” in scriitura 😉

  2. Salut! Mulţumesc! Am schimbat de pe Realitatea pe TVR, într-un moment în care am ajuns la concluzia că ţara asta are una din bolile alea care se fac la creier. Aşa am dat peste emisiunea voastră. E bine! :)Mai există şi oameni normali în România! Multă baftă!

  3. o emisiune mai goala de continut si mai inutila rar mi-a fost dat sa vad. daca scoti intro-ul si grafica ramane un mare 0. interactiune inexistenta intre asa zisii prezentatori. groaznic.

  4. Nu contrazic faptul ca ati avut o initiativa foarte buna! Dar oare oamenii care au primit florile au inteles scopul lor? Am vazut si eu emisiunea si nici unei persoane nu i s-a explicat motivul pentru care primeste ghiveciul respectiv… Ati scapat astfel din vedere scopul/finalitatea proiectului, iar cei implicati nu au inteles de ce primesc flori! Cu alte cuvinte s-au cheltuit bani degeaba pe flori din bugetul TVR (sa nu zic bugetul contribuabililor). Eu personal, sustin miscarea ecologista, insa as vrea sa stiu ca sustin o miscare care are un grad de inteligenta mult mai mare decat cel vazut la voiin emisiune!

  5. @Monica, oamenilor li s-a explicat de ce primesc flori, dar nu am mai arătat asta în emisiune pentru că ar fi fost plictisitor să ne repetăm (filmarea a durat mult mai mult decât, probabil, îţi imaginezi).

    Cât despre bani, ai, totuşi, în vedere, că emisiunea este integral sponsorizată de Grupul CEZ, iar TVR1 oferă doar spaţiu de difuzare.

Leave a Reply