CicloTura de toamnă

ciclotura_de_toamnaCa să nu ruginească frunza și lanțul de bicicletă, Cicloteque scoate bicicliștii capitalei la plimbarea “CicloTura de toamnă” sâmbătă, 17 octombrie, de la 11:30 dimineața.

Ia bicicleta de coarne și vino la întâlnirea pe două roți din Bulevardul Unirii (în Piaţa Unirii), pe malul Dâmboviţei – lângă staţia RATB. Pornim pe traseul Unirii / Alba Iulia / Magheru / Romană / Victoriei / Charles De Gaulle / Piaţa Presei şi retur la Unirii.

Ciclotura de toamnă susține deplasarea alternativă pe două roți și este organizată de Cicloteque prin MaiMultVerde și UniCredit Ţiriac Bank, în parteneriat cu Universitatea București și sprijinită de amdoar18ani.ro, bicla.ro, velorutia.ro, batesaua.ro şi bikersteam.ro.

Pentru CicloTura de toamnă, centrul Cicloteque pune la dispoziție 50 de biciclete gratis pentru întreaga zi.

:: detalii pe site-ul Cicloteque

  1. Sponsorizat de McDonalds, in parteneriat cu Coca Cola, sprijinit de Nike, Adidas si Puma, cu sustinerea Microsoft alaturi de…etc etc etc

    Pai ce fac atatea firme, dau biciclete gratis, sau ce ?

  2. Il rog pe aceasta cale pe George sa nu mai fie suparat ca nu mai poate organiza ciclopromenada, macar pentru motivul total naiv ca noaptea e deja foarte frig 😉 :))

    thank you, George, pentru cate ai indurat pana acum!
    love,
    o biciclista anonima 😉

  3. @wdct: Cicloteque organizeaza CicloTura de toamna, insa fara sustinerea numerosilor parteneri acest eveniment nu ar fi posibil. Cicloteque este un serviciu oferit comunitatii de MaiMultVerde si UniCredit Tiriac Bank in parteneriat cu Universitatea Bucuresti, centrul fiind amplasat in curtea Facultatii de Drept. Cum acesta este un eveniment al biciclistilor, e normal sa fie sustinut si promovat de site-uri ale comunitatii biciclistilor. Astfel, avand acesti parteneri si sustinatori, Cicloteque poate sa organizeze CicloTura si sa dea biciclete gratis.

Leave a Reply