Lucrurigratis.ro

LucruriGratisLogoSe spune că cele mai bune lucruri în viaţă sunt gratis. Un tânăr din Braşov a pornit o iniţiativă online pentru cei care vor să ofere şi să primească gratuit lucruri pe care ei sau cei din jur nu le mai folosesc.

Lucrurigratis.ro este o platformă  destinată celor care vor să dăruiască şi să revalorifice resursele existente dintr-un gest voluntar. Sistemul online şi-a propus să ajute atât oamenii care au lucruri pe care nu le mai folosesc, cât şi oamenii care ar putea să le folosească.

Dacă ai lucruri pe care le consideri nefolositoare şi crezi că pot fi utile pentru alţii, înscrie-le pe lucrurigratis.ro şi sigur o să ajuţi pe cineva!

  1. O idee teribila dar cum facem, ca multi romani is mai mult pe luat (daca e moka, pomana ingrasa!), decat pe dat (degeaba)!
    Glumesc acuma, dar, initiativa e remarcabila si fiecare avem cate ceva ce ne prisoseste sau nu mai folosim.
    O zi minunata!

  2. Eu ma implic de multa vreme intr-o comunitate freecycle din Bucuresti si incurajez genul asta de donatii, mai ales ca si eu am avut/am o gramada de lucruri pe care nu-mi vine sa le las pe strada – as prefera sa ajunga la cineva care chiar are nevoie de ele.

    Mi s-ar parea normal ca fiecare oras sa aiba genul asta de exchange – e un exercitiu de comunicare prin gesturi frumoase.

    Daca produsele sunt noi, poti sa le donezi si pe charitygift.ro spre vanzare in beneficiul unui ONG pe care il alegi tu! vezi aici: http://www.charitygift.ro/9/0/0/0/Donatii%20personale.html

  3. pt. superkitten, Andreea
    E o problema faptul ca lumea da si primeste pe mai multe site-uri? Eu propun ca in loc sa ne lansam in competitie unii cu altii, sa incercam sa ne luam utilizatorii unii la altii, sa incurajam mai multa lume sa ofere gratuit obiectele de care nu mai are nevoie. Nu asta era si obiectivul vostru?

  4. Buna ziua oameni buni …am si eu 4 copii sii o spun fara rusine ca traiesc doar din alocatia lor , sotia mea a murit …adica mama copiilor va rog sa faceti si dumneavoastra o donatie de 10 lei sa salvati 4 vieti nevinovate …donatiile se fac la banca ALPHA BANK in codul IBAN: RO20BUCU2271036196786RON.Va multumesc Dumnezeu sa va rasplateasca.

Leave a Reply