Viaţa tihnită

catalin_stefanescu-300x271Diseară la “Bună ca viaţa”, degustăm un vin ales de Cătălin Ştefănescu din crama librăriei Cărtureşti şi vorbim despre viaţa tihnită.

Despicăm conceptul în trei şi explicăm ce înseamnă downshifting, escapism şi slow food.

În rolurile celor decişi să o lase mai moale o vreme: Cosmin Alexandru, fost director general al Gfk România, şi Mihai Ghyka, fost preşedinte Inbev, două cazuri de oameni care au renunţat la cariere în companii importante pentru a se dedica propriilor pasiuni.

Daniela Băcanu, reprezentanta Slow Food Romania, vorbeşte despre mâncarea bine temperată şi despre tradiţiile culinare locale, iar Cornel Ziman demonstrează cum poţi lua o pauză la înălţime de la munca de birou.

“Bună ca viaţa” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Grupului CEZ pentru TVR1.

  1. Mi-au placut mult temele atinse in emisiunea de aseara, prima pe care o vad. Totusi, cred ca fiecare din ele merita mai mult spatiu, si fiecare personaj – mai multa atentie. Sunt oameni prea misto si povesti prea interesante ca sa fie pur si simplu mentionate in cateva minute.
    De asemenea, am gasit lumbajul vostru prea cautat, prea studiat, pentru teme atat de firesti. Din punctul asta de vedere, cel mai “de acolo” a fost Catalin Stefanescu, foarte natural si cu cuvinte simple, despre obiceiuri ce ar trebui sa ne fie fundamentale.
    Oricum, apreciez gura de aer curat adusa de teme prea putin vazute pe posturile TV romanesti! La mai multe!

Leave a Reply