Social media is the new green

GreenSocialMediaCreşterea popularităţii ‘social media‘ din ultimii ani în România aduce noi schimbări pentru comunicarea online şi offline a proiectelor de mediu şi atitudinilor eco-responsabile.

Conferinţa Green Social Media răspunde nevoilor de comunicare ‘green’ a ONG-urilor şi bloggerilor preocupaţi de ecologie.

Descoperă cum poţi folosi tehnici şi strategii de ‘social media’ pentru vizibilitatea proiectelor eco la conferinţa Green Social Media din cadrul Green Conference de joi, 12 noiembrie, la Hotel Crowne Plaza din Bucureşti.

Vei avea acces la informaţii, idei şi soluţii pentru integrarea ‘social media’ în campaniile de protecţia mediului direct de la bloggeri de top şi specialişti din industria online.

Vorbitori vor fi Cristi Manafu, Bobby Voicu, Adrian Ciubotaru, Adrian Soare, Alexandru Negrea. Conferinţa se adresează ONG-urilor şi bloggerilor ‘verzi’, conştienţi de nevoile de conectare ale publicului şi comunităţii prin noile media de comunicare. Înscrierile sunt gratuite.

:: detalii pe site-ul greenconference.ro

  1. Dragos, sau cine se ocupa de acest site ( pentru ca am observat ca raspunsurile imi sunt trimise pe email de un PR ) as vrea sa stiu daca se va transmite live pe vreun site, aceasta conferinta. Manafu nu raspunde, am un proiect prin care vreau sa aduc in Romania sistemele Tomra http://www.tomra.com , am purtat deja discutii cu acestia si exista si fonduri pentru automatele de PET-uri.
    Sunt in Bucuresti, da e ceva, in rest mult succes celor care pun umarul pentru GreenSocialMedia, succes !

    Victor Maxim general manager PEOPLE Inc. Romania

  2. @victor maxim – conferinta nu s-a transmis live de data aceasta. ea a fost foarte utila si interesanta, asa ca este o idee foarte buna sa fie transmisa live, putand fi vazuta de mai multa lume, nu doar de cei care vin la conferinta.

  3. Vei avea acces la informaţii, idei şi soluţii pentru integrarea ‘social media’ în campaniile de protecţia mediului direct de la bloggeri de top şi specialişti din industria online.

Leave a Reply