Transportul urban la “Bună ca viaţa”

Probabil una dintre cele mai importante surse de stress cotidian, transportul urban a fost subiectul ediţiei “Bună ca viaţa” de săptămâna trecută.

L-am invitat pe pilotul de raliu Titi Aur să ne dea sfaturi despre şofatul defensiv şi am prezentat alternative la deplasarea cu autoturismul, chiar şi iarna. Pentru călătorii cu metroul, am luat legătura cu autorii proiectului Metroul Greu | „Educă animalul din tine”, o iniţiativă care încearcă să picure un strop de civilizaţie în subteran.

“Bună ca viaţa” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Grupului CEZ pentru TVR1.

  1. e ingrozitoare prezentatoarea partenera! e atat de pisicita si de nenaturala incat ii mai lipsesc doar cuvintele englezesti de genul “o my goood!” ca sa iti vina sa nu te mai uiti la aceasta emisiune, de altfel buna, niciodata.

  2. basic instincts

    tu superok ca intotdeauna. calm, iti vin cuvintele potrivite. esti convingator. moderatie in tot. discurs, atitudine. lumea chiar are ce sa invete urmarindu/te.
    spuneam si data trecuta, tipa nu se simte in largul ei. vorbim de soferie si ea nu are carnet. complicat rau. dupa care a dat in chiraiala aia tipic feminina. mircea solcan ar fi fost fabulos. asta m/a enervat…
    practic, pana acum, ea nu se incadreaza in conceptul BUNA CA VIATA. sugestie> cam dispersiv continutul. metrou/biciclisti/auto etc. poate mai potrivita ar fi aprofundarea unui sigur subiect. sansele ca lumea sa intelega si sa aplice cu adevarat cresc.

Leave a Reply