BRD e-shopping therapy

spuneam acum ceva vreme că mi-am făcut un card BRD ePayment. Am răspuns unei invitaţii venite din partea celor de la BRD care vor să-şi promoveze noua soluţie pentru cumpărături online.

Am acceptat în primul rând pentru că cele mai multe dintre activităţile mele bancare au loc online, aşa că eram curios să văd ce mai oferă şi alte bănci în această privinţă. În plus, cumpăr frecvent lucruri de pe Internet şi mi-au ajuns şi mie la urechi poveşti de groază cu conturi golite peste noapte sau ţepuite regulat vreme îndelungată.

Ce oferă sistemul creat de GECAD ePayment pentru BRD?

Standardul 3-D Secure + tehnologia CIP. Cardul BRD ePayment se remarca prin cel mai ridicat nivel de siguranta existent la nivel international, atat in mediul online (magazinele virtuale din tara si strainatate) prin standardul 3-D Secure, dar si in magazinele traditionale, prin tehnologia CIP ce reduce riscul de copiere sau contrafacere.

Şi mai e ceva:

Primesti in puncte 0,5% din valoarea fiecarei plati online efectuate cu cardul BRD ePayment. Punctele acumulate le poti folosi pentru a achita noi cumparaturi: ai reducere de pana la 20% in toate magazinele online Partenere.

Ok, acestea fiind zise, cumpărăturile trebuie să aştepte puţin. Cam până pe luni. Zilele astea filmez şi abia mai am vreme să pregătesc cursul PCM care începe vineri şi ţine până duminică. După aia, să te ţii shopping… Sugestii?

  1. Daca e loc pentru a doua sugestie care trimite tot la a cumpara carti, atunci eu iti fac cadou numele a doi autori:
    Simone Weil – Forme de iubire implicita a lui Dumnezeu (si orice altceva scris de ea)
    Richard Dawkins – Un rau pornit din Eden (la fel, orice carte a lui, la noi s-au tradus vreo trei)

    si titlurile a doua carti care mie mi-au schimbat viata, deci din subiectivism le recomand si altora 🙂 :
    Pusca de vanatoare – Yasushi Inoue
    Cuvinte care elibereaza – Marie Cardinal.

    Eu am daruit, tu alegi daca primesti. 🙂

    Carla

Leave a Reply