Bună ca viaţa – despre starea de bine

Ediţia în care am discutat despre starea de bine, echilibrul sănătos dintre minte, corp şi spirit sau cum să ne simţim mai bine în pielea noastră.

Invitat principal: Andreea Marin Bănică. Psihoterapeuţii invitaţi în această ediţie: Cristina Fülöp, Alfred Dumitrescu, fost preşedinte al Societăţii Române de Psihanaliză, John Parr şi Eugen Hriscu.

“Bună ca viaţa” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Grupului CEZ pentru TVR1.

  1. basic instincts

    bucuriile simple…e chiar ciudat ca nu toti avem darul asta de a observa si ne hrani cu detaliile. lucrurile astea super simple tin de detaliu dupa mine. e un fel de opacizare a sufletului care probabil nu mai lasa sa se vada stralucirea a ce este cu adevrat frumos. sa privesti cu atentie o frunza e fantastic. cata simetrie,cata forta, ce armonie de culori. ce perfectiune. cine te vede insa va zice ca te-ai ticnit..important este sa nu te temi de ce zice lumea.
    la seria de psihologi eu as adauga si un preot/calugar duhovnic. ortodoxia are comori de care multi dintre noi stam departe fara sa banuim cat de mult ne-ar ajuta sa ne imbunatatim ca sa folosesc un termen laic.

Leave a Reply