Operaţiunea “Blenderul”

Primul lucru pe care mi-am propus să-l cumpăr în cadrul campaniei organizate de BRD şi de GeCAD ePayment a fost un blender. Nu avem aşa ceva la birou şi mie smoothie-ul mi se pare varianta cea mai comodă de preparare a fructelor pentru o gustare între mese. Storcătoarele elimină pulpa, adică toată fibra, aşa că nu mai sunt adeptul lor.

Am încercat întâi la Altex, am selectat produsul, mi-am făcut cont, am intrat în coşul de cumpărături, am selectat comanda, dar totul s-a blocat la butonul “Pasul următor” (Esti gata sa precizezi adresa de livrare?) care a refuzat să încarce noua pagină.

Mi-am încercat norocul şi pe emag.ro. Am ales un blender Kenwood care prepară smoothie-ul direct în cană.

În ultimul pas al achiziţiei, mi s-a cerut să creez un cod nou de securitate, cerut de Mastercard. A trebuit să completez un cod care în limba engleză începea cu primele două litere din numele meu, iar în limba română era numele mamei înainte de căsătorie. Am sunat la bancă şi am clarificat problema de traducere. Acum aştept blenderul.

Codul ăsta spuplimentar de securitate, ţin totuşi să precizez, e un lucru bun – dacă cineva îmi fură cardul nu-l poate folosi pentru plăţi online fără să ştie codul.

Ieri seară m-a sunat un reprezentant de la eMag şi m-a anunţat că ajunge la ei vineri seară şi la mine luni sau marţi. I-am urat călătorie sprâncenată.

Până soseşte, vă las în compania unui moment vintage cu Teo. Legătura o găsiţi la final:

Leave a Reply