Sărbătorile bune ca viaţa

Redau mai jos înregistrarea ediţiei speciale “Bună ca viaţa” dedicată Sărbătorilor. I-am făcut o vizită ASR Principesei Margareta a României la Palatul Elisabeta ca să vorbim despre Crăciunurile petrecute de Familia Regală în exil.

Eu nu mă dau în vânt după sărbătorile de iarnă, Laura, în schimb, le iubeşte, aşa că n-am ales decât subiecte cu care să fim amândoi mulţumiţi. Vorbim despre proiectul caritabil Our Big Day Out, Violeta de la Violeta’s Vintage Kitchen găteşte sănătos pentru masa de Crăciun, iar Noemi Revnic de la revista Tabu ne povesteşte despre Hanouka. Ce-a ieşit vedeţi mai jos.

“Bună ca viaţa” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Grupului CEZ pentru TVR1.

  1. Din curiozitate: brazii din ghiveci chiar isi pot continua viata dupa ce au trecut prin sufrageriile noastre? Caldura din apartament, beculetele, globurile, etc… nu au niciun efect asupra lor?

  2. @Daniela: da, brazii din ghiveci tinuti in casa o vreme pot fi ulterior replantati cu succes cu conditia sa aiba radacina intreaga. Dovada este molidutul meu de anul trecut care a suportat stoic globuletele, desi caldura nu prea i-a convenit, dar n-a sucombat si a fost replantat. In schimb, bradutul de anul acesta, tot in ghiveci, s-a uscat dupa vreo 3 saptamani…suspectez ca nu a avut radacina intreaga, nefiind achizitionat de la organizatii interesate in replantarea ulterioara.

  3. e placut sa vezi altceva in editiile de Craciun ale emisiunilor TV. departe de kitsch, ati adus in prim plan eleganta vremurilor de alta data. ASR Principesa Margareta este prototipul a ceea ce ar fi frumos sa fim, ca popor, a ceea ce ar fi frumos sa vrem si sa ne straduim sa fim…foarte frumos!

Leave a Reply