Dansez pentru tine

Buna_ca_viata2009-10-19_1Îmi doresc să dansez de mic copil, dar mi-a fost ani de zile teamă să încerc – eram convins că aş fi un dezastru. Abia acum un an şi jumătate, am reuşit să-mi înfrâng această teamă, când am dansat tango împreună cu Amalia Enache la o gală de strângere de fonduri organizată de MaiMultVerde. A fost, într-o mare măsură, meritul Elwirei Petre, profesoara noastră : a fost primul om care mi-a spus că oricine poate să danseze. Numai că, de atunci, m-am luat cu munca, cu viaţa, şi lecţiile de dans au rămas o amintire frumoasă.

Am reluat de curând aceste lecţii. Dansez pentru tine e deopotrivă un dar pe care mi-l fac şi o enormă provocare. Ce voi afla la sfârşitul ei, asta numai Zeul o ştie.

Mai multe aici.

  1. Dragos ,, The Lord Of The Dance ,,

    Nu te vedeam in aceasta ipostaza, dar ai demonstrat in ani de zile ca poti sa spargi barierele prejudecatilor, prin urmare nu ma mai mira anumite actiuni ale tale.
    Tu esti o fire mai rigida si o sa ai mult de lucru cu flexibilitatea ritmica a corpului in contrast cu ritmul muzicii.
    Chiar vreau sa vad un tango argentinian, nu imi pot imagina cum o sa poti sa faci pasii si moscarea capului dar cert o sa fii surpriza, prin faptul ca probabil o sa ai atata ambitie ( si ai dupa cate vad ) incat o sa excelezi, asta va aduce un plus de valoare flexibilitatii tale sociale, cat si proiectelor tale,idea este sa faci PR-ul eficient.

    Victor Maxim

  2. @Victor Maxim Nici nu stii cate poate face ambitia dintr-un om! Dragos este un model si din acest punct de vedere. Incercarea acestei noi probe o sa-l sustina si mai departe in procesul sau de dezvoltare.

  3. Mie emisiunea mi se pare o ocazie buna sa inveti sa dansezi, dar este trista pentru ca acolo participa oameni adusi in situatia de a face circ si de a-i distra pe altii pentru a aduna capital de simpatie (cu cat e mai dramatica povestea din spate, cu atat mai bine, dar premiul este unul singur si oamenii trebuie induiosati).
    In alta ordine de idei, mai esti vegetarian?

  4. Dragos, nu vin lucrurile catre tine atunci cand te deschizi? Nu simti ca Universul iti e prieten(si asta nu e Coelho; la limita poate fi Jung)? De ce ai avea emotii, daca nu de bucurie? 🙂 Aceasta bucurie iti doresc sa te insoteasca pe tot acest parcurs!

  5. ce tristete… pacat ca nu se mai face Big Brother la noi, sa inteleg ca ai fi acceptat si acolo, nu?

    mai ai de invatat, vezi Ricky Gervais in The Extras, Christmas episode…

  6. elena - valentina popa

    Va doresc mult mult succes, sa-l aveti pe Dumnezeu in gand si in suflet si o sa reusiti. Totul se invata in viata, important e sa nu renuntam la visurile noastre si sa luptam neincetat pentru implinirea lor. O sa aveti votul meu. Curaj, cei din urma vor fi cei dintai…

Leave a Reply