Test drive cumasina.net

back-top-logoCumasina.net propune o variantă alternativă de transport în comun, care merită testată pentru costurile reduse, un trafic lejer, protecția mediului și experiența călătoriei împărtășite cu noi tovarăși de drum.

Inițiativa online aparține unui român stabilit în Belgia și reunește șoferii și pasagerii cu drumuri și destinații comune. Pe site poți găsi sau publica gratuit un anunț cu ruta pe care vrei să călătorești și să împarți cu ceilalți automobilul.

Ofertele includ transportul local, național și internațional. Cumasina.net se dorește o soluție pentru cei care călătoresc singuri în mașină și pot transporta alți șoferi care aglomerează săptămânal traficul urban pe aceleași direcții.

  1. Aveam o astfel de sectiune pe forumul suzuki, acolo oamenii se mai ajutau cu transportul celorlalti sau obiecte pentru acestia . Oricum mi se pare imposibil de realizat asa ceva cu populatia din Romania . Daca nu am dreptate te rog sa postezi sa imi dai argumente la vremea potrivita.

  2. @maniak: Nimic nu e imposibil. Cred ca n-o sa sara toti din prima pe sistemul de partajare de masina, dar cu siguranta daca oamenilor li se ofera optiunea asta si li se arata avantajele, exista un public care o sa zica da.
    Numai bine,
    Cristi – initiator cumasina.net

Leave a Reply