Omul, cât trăieşte,-nvaţă

Ediţia “Bună ca viaţa” despre educaţia continuă, adică despre ce mai înveţi când eşti deja om mare şi crezi că le ştii pe toate. Cu Monica Anghel.

“Bună ca viaţa” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Grupului CEZ pentru TVR1.

  1. pesimista si oarecum tenebroasa perspectiva asta cu .. omu cat traieste invatza …
    dar ce invatza ? si cit traieste ? ca daca invata d-alea nasoale si vrea sa traiasca mult pe deasupra ..
    atunci : aua !

  2. Imi puteti spune va rog la ce bazin s-a realizat emisiunea? Imi caut de ceva timp un bazin cu instructori ok, si as dori sa il incerc pe cel prezentat de dvs. Multumesc mult!

  3. basic instincts

    emisunea e ok ca intentie. tu ok. fatuca asta in schimb e artificiala rau. io speram sa ii treaca emotii, alea/alea. de unde…pacat. nu induceti bucuria cum trebuie. numai un pasionat de ceva vb cu entuziasm despre acel ceva. daka ea se oglindeste 24/24 nu are cum sa vb inflacarat despre skiul alpin sau pescuit. tu stii mai bine care e formatul ideal, insa de afara cam asa se vede.

  4. Ma mai uit din cand in cand la emisiunea voastra. Imi place tonul tonic al prezentarii si uneori si subiectele. De multe ori nu ne propuneti solutii practice la obiceiurile noastre proaste.

  5. asta se intimpla ca oamenii care asteapta “toate de-a gata”
    dupa motto : spune si tu cum sa face ?!!
    bine, stim noi ca avem “creher” ..dar stim in acelasi tempo ca e obositor sa-l folosim !!
    dar .. ca Tu – ala – de acolo sha -, care ai ajuns la teveu -, le stiih pe toate !ca de aia ai ajuns la teveu nu-i asa ???
    deci: de aia -,EU, ala -, nu ma obosesc cu consumul -, decat cu alalalt — consum fireste !!

  6. p.s. schiul alpin insemana alternativ : sa ai capacitatea te inalti spre culmi nebanuite – acolo unde .. doar putini au acces si mai ales unde putini reusesc sa “supravietzuiasca” . aerul e tare “subtire” ( metaforic vb-ind )
    pescuitul in schimb – semnifica -, in varianta opusa .. o prabushire !
    te poti ineca in propriul saft !!
    sau , alternativ .. arunci momeala si ashtepti rabdator sa vezi care e ala lacomul ??? 🙂 ..
    si a inghitzit-o 😆

    in limbaj neutral : sportul face bine daca se respecta regulile si ma rog .. chiar si potentza !! nici exces – nici lipsa !

  7. o observatie… mereu sunt mai multe femei, la acest tip de cursuri. doar femeile sunt mai stresate? doar ele au inspiratia de a face astfel de activitati? doar ele cauta socializarea in astfel de circumstante?

Leave a Reply