Minciunica lui Prigonică

De ce te revolţi contra adevărului?
În contra dreptului?…
Oneste bibere, onorabile!…
Nae Caţavencu

jojohonoriusL-am văzut ieri seară pe Honorius Prigoană la Serviciul Român de Comedie declarând ritos că este absolvent al DePaul University, “cea mai prestigioasă facultate de business din regiunea Midwest din Statele Unite”. Găsiţi înregistrarea pe site-ul CanCan, pe src.protv.ro încă nu apare.

Nici Toni Grecu, nici Jojo n-au clipit la auzul acestei enormităţi. Nu din vina lor, Prigoană Jr. a lansat cu bună ştiinţă o informaţie greu verificabilă de către profani.

Mie însă mi-a crescut puţin tensiunea, aşa că m-am pus pe documentat.

midwestPentru cei care nu sunt familiarizaţi cu geografia Americii, e bine de ştiu că regiunea Midwest reprezintă un sfert din Statele Unite. Cam aşa arată zona în care Prigoană jr. se laudă că nu găseşti facultate de business mai bună decât cea de la DePaul:

DePaul nu prea există în top-urile de prestigiu

Dar cine stabileşte care este cea mai bună facultate? În cazul facultăţilor de business, lucrurile sunt destul de clare. Există două topuri de referinţă, realizate de cele mai prestigioase publicaţii din domeniu: Financial Times şi Business Week. Fiecare evaluează între 50 şi 100 de şcoli de business din America sau din lume în funcţie de un set de criterii extrem de riguroase, între care calitatea procesului de admitere, calitatea corpului profesoral, procentul de angajabilitate după absolvire şi salariile absolvenţilor la primele locuri de muncă.

Aşa cum mă temeam, n-am găsit MBA-ul oferit de Universitatea de Paul în nici unul dintre aceste topuri. Financial Times a evaluat şi a inclus în acest top zeci de universităţi din regiunea Midwest, dar nu a considerat că Universitatea unde a studiat Prigoană Jr. merită un loc. N-am găsit această instituţie nici în topul Business Week. Aici ea este listată cu precizarea explicită: “not considered for ranking in the US” (“nu a fost luată în considerare pentru a fi inclusă în top-ul instituţiilor din SUA”).

Să fiu bine înţeles. Nu trăiesc cu iluzia că Honorius Prigoană este absolvent de MBA. Dar peste tot în lumea asta, când vorbeşti despre prestigiul unei şcoli de business, te referi la prestigiul MBA-ului oferit de această facultate.

În MidWest sunt cel puţin şapte facultăţi mai bune ca DePaul

Totuşi, ca să nu aud ulterior că am comparat mere cu pere, m-am uitat inclusiv în topul realizat de Business Week pentru şcolile de business undergraduate (adică cele pe care le termini cu o licenţă, cum a făcut studintele nostru, nu cu un MBA). Bingo! În sfârşit, Universitatea de Paul apare listată: pe locul 40 din cele 100 de universităţi americane evaluate. Înaintea ei, mai sunt alte 7 şcoli de business din regiunea Midwest.

Bun, şi acum că am lăsat cifrele şi topurile să vorbească, să vă spun de ce mi-a crescut mie tensiunea ieri seară. Universitatea de Paul are sediul în Chicago. Pentru orice om care cunoaşte cât de puţin şcolile de business din America, prima instituţie care-ţi vine în minte când vorbeşti de Chicago este Chicago: Booth, care apare pe locul 1 (deasupra lui Harvard) în topul Business Week şi pe locul 9 în topul Financial Times. Nu mai spun că, la o aruncătură de băţ de Chicago, e Kellogg School of Management de la Northwestern University, altă şcoală cu adevărat de prestigiu.

Am căutat pe site-ul DePaul University sursa afirmaţiei hazardate făcute de Honorius Prigoană. N-am găsit nicăieri asemenea pretenţii. Mi-e limpede că tânărul absolvent şi-a fabricat singur această apoziţie mincinoasă cu care îşi prezintă o diplomă, altfel, onorabilă, dar în nici un caz de prestigiu în lumea şcolilor de business.

Cei de la DePaul n-au reuşit să-l înveţe pe Prigoană Jr. un lucru elementar în viaţă şi în afaceri:

poţi să prosteşti multă lume puţin timp sau puţină lume mult timp, dar nu poţi să prosteşti pe toată lumea la nesfârşit

Honeste vivere, Honorius băiatule!

  1. Cel putin a absolvit aceasta scoala, nu ca Principele Radu, care si-a trecut aiureli in CV. Normal ca e cea mai prestigioasa, daca a mers el acolo, ce-ai fi vrut sa zica?

  2. Singurul lucru care merita spus dupa ce citesti un astfel de post: Multumesc! Imi face o mare bucurie sa vad ca oamenii inteligenti isi mai gasesc timp sa mai puna la punct toti mincinosii cu pretentii elitiste.

  3. si mie mi-a crescut putin tensiunea aseara, dar, cum ma asteptam ca juniorul sa infloreasca totul, nu am mai avut curiozitatea sa verific. m-as fi mirat foarte serios daca avea dreptate 😉

  4. Interesant Dragos

    Ai dreptate, dar ai expus lucrurile intr-un mod rautacios.
    Nici tu Dragos nu ai fost chiar usa de inchinat, daca stau sa ma gandesc la ,,tineretile tale,, si vad ca nu a scris nimeni de tine pe acest subiect.
    Incearca sa fi mai putin incisiv, ai reusit sa ajungi aici tocmai pentru ca unii au fost indulgenti la unele gafe si au avut incredere ca o sa te redresezi.

    Honorius doreste sa sara cateva trepte deodata in drumul catre succes, nu stiu cat de ortodoxa este strategia lui, tot ce stiu eu este ca in business este o arena a leilor in care se joaca foarte mult la cacialma.

  5. Kellog chiar este cea mai prestigioasa universitate in domeniul mba-lui. Acolo predau asa guru ca Tom Peters 🙂 nu e o scoala accesibila, cel putin nu asa ca DePaul, dar putini oameni din Romania cunosc acest lucru

  6. @Victor
    Eu cred ca Dragos a reusit sa fie destul de obiectiv. In mod normal, o astfel de afirmatie a lui Prigoana Jr. merita mult mai multa ironie…
    In plus, indiferent care ar fi fost gafele lui Dragos, a platit sau poate va plati pentru ele, oricare ar fi pretul pentru asta. Asta nu inseamna ca trebuie sa trecem cu vederea vorbele/faptele acestor beizadele de bani gata.

  7. @Victor Maxim: nu are nici o legatura ce a facut Dragos “la tinerete”; oricum, cele mai multe informatii despre ceea ce a facut le-ai aflat chiar de la el. Si despre asta e vorba aici: sa iti asumi ceea ce ai facut, cu bune si rele, nu sa infloresti, nu sa ascunzi! Prigonica minte cu nerusinare! Nu sare trepte, nu se grabeste… inseala.

    Nu zic ca trebuie sa venim toti cu diplome de Harvard sau de Northwestern University. Dar nici sa nu ne dam buricul pamantului doar pentru ca am facut o facultate la mare departare de casa, si credem ca nimeni nu poate verifica exact ceea ce s-a intamplat acolo.

  8. Nu as vrea sa spun aiureli, insa am terminat acelasi liceu cu Prigoana jr si din ce am auzit in cls 8-a a luat nota mica la capacitate si nu a reusit decat sa intre la un grup scolar (Nichita Stanescu). Ulterior, tatal sau a sponsorizat un nou laborator de informatica in cadrul liceul nostru si asa s-a obtinut transferul. Mi-a placut mult faptul ca te-ai documentat si merita toata ironia:))

  9. tatal lor i-a crescut singur!n-au ajuns niste derbedei.sunt doi baieti plini de bun simt,iar prigoana senior a realizat ceva in viata!daca i-ati citi biografia,a-ti intelege mai multe.

  10. Parerea mea este ca o reputatie buna se bazeaza pe adevar ,nu minciuna.Avem o gramada de politicieni care ne vand gogosi ,nu trebuie sa mai acceptam altele ,dar ca sa iau apararea ambelor parti ,totusi Honorius macar a urmat o scoala si nu e un baiat gen celebrul “Poponet ” care doar cheltuie averea familiei prin cluburi si cu femei usoare !

  11. Domnule Bucurenci, Honorius Prigoana nu a afirmat ca a facut master (MBA), ci facultate (adica undergraduate) iar DePaul este intr-adevar una dintre cele mai bune facultati de business la Undergrad. Asa ca va inselati.

    Ionel, un Chicagoan…

  12. Mai interesant ar fi de aflat aventurile lui din Chicago. Pentru cine are timp sa se documenteze sunt sigur ca ar gasi ceva interesant. Asa ca sa o lase mai moale cu rezultatele pe plan scolar ca nu cu asta s-a ocupat acolo.

  13. Sunt de acord ca astfel de topuri iti pot oferi o imagine clara a unor parti din sistemele educationale. Totusi, nu am vazut pe site nicaieri [si aici e posibil eu sa fiu vinovat ca poate nu am vazut] criteriile de selectie si de alcatuire a topului. Acestea mi se par relevante pentru ca stiu care sunt ele in general la topurile englezesti si practic NICI UNUL din alea mai faimoase nu analizeaza aspecte care chiar sunt importante pentru un student [cum ar fi calitatea predarii din partea profilor, sau suportul oferit de acestia]. As aprecia mult daca ai putea aduce informatii si in directia asta…cred ca ar fundamenta si mai mult ideea ta.

  14. Cred ca sunt un bou cu adevarat din moment ce nu am observat ca BW are si o mica sectiune dedicata criterilor. Imi cer scuze, ma simt de parca as fi ocupat inutil spatiul aici…
    Acum ca am vazut ca ei analizeaza satisfactia studentilor fata de curs, ce au realizat dupa ce l-au terminat si ‘academic quality-ul’ cursului, as zice ca par oarecum mai relevante acestea comparat cel putin cu ce urmaresc topurile din Anglia care sunt foarte atente la detalii tehnice si mai putin la capabilitatea universitatii de a lasa studentul cu ceva in cap [de exemplu te poti uita la http://extras.timesonline.co.uk/tol_gug/gooduniversityguide.php care e un exemplu foarte tipic de top englezesc]. Unele cifre de acolo sunt de-a dreptul absurde dupa mine. Inchei aici si imi cer scuze inca o data

  15. DePaul e departe de a fi o universitate prestigioasa aici. University of Chicago e printre cele mai bune din America. Universitatile publice, si nu private, din MidWest (University of Madison, Chicago, Michigan Ann Harbor) sunt printre cele mai bune.

  16. @Ionel, Dragos are dreptate… m-am lovit si eu de problema “o universitate de prestigiu” din Europa, cand s-a pus problema sa aducem la institut un MBA din Marea Britanie. M-am straduit o saptamana sa-i explic sefului meu ca oricat de mult si-ar dori el, daca universitatea in cauza nu se afla intr-unul din cele doua top-uri, nu are cum sa-si asume prestigiul european. MBA-ul a venit si universitatea este, evident, de prestigiu european.:)

    Sau haide sa o luam altfel… daca eu as veni la tine si ti-as spune ca am facut Dreptul la una din cele mai bune facultati din Europa, respectiv Fac. de Drept – Univ. Bucuresti, m-ai intreba, vorba autorului… “Pe ce te bazezi?” Pai, mi-au spus altii de ani de zile ca asa este si nu am nici un motiv sa nu-i cred…

    Poate ca DePaul University are o reputatie locala foarte buna, dar asta nu o califica in niciun caz ca “cea mai prestigioasă facultate de business…”

    Si tu, Dragos, de ce vrei sa frangi aripile un unui tanar politician?! El, saracu’ nu face decat ce vede in jur! Sau poate ai avut un scop ascuns… ai vrut sa-l ajuti sa lucreze putin la atitudine, sa devina mai convingator cand minte… pe principiul “ce nu te omoara, te intareste”:)

  17. Asa Dragos si tu de fapt ce ai vrut sa ne spui ? Daca De Paul University este pe locul 7 in Midwest USA , Universitatea Bucuresti pe ce loc ar fi in acest top ?
    Citesc un soi de invidie si de neputinta mai baiatule in ceea ce expui tu. Cred ca punand toate universitatile din Europa de EST si nu numai una peste alta nu ajung pana la genunchiul lui De Paul…sa fim realisti. Vrei master in MBA faci studii in USA e o regula nescrisa a MBA. Eu spun urmatorul lucru… ia pune tu mana si vezi-ti de contruirea propriului brandname pe meleaguri miriotice,fi mai modest si mai smerit si poti lua un exemplu de la Prigoana. Macar copiaza-i bun simtul si buna educatie…nu de alta dar esti cam din lanul de porumb, fara misto … :)))) Si cand treci pe Fulerton Avenue prima data intra la noi . Suntem ospitalieri si avem o cafenea in campus cam cum sunt la voi ,,pe Dorobanti ” :))))))))

  18. nu prea cred ca vreti sa stiti ce note a avut Honorius pe la scoala in Chicago si cui ii dadea el bani sa ii faca temele sau multe altele….

  19. Nicio universitate din tara noastra nu este cotata intr-un top macar european, ce sa mai vorbim de topurile care implica cercetarea,standardele profesorale etc.De ce va place sa aruncati cu noroi,intr-un adolescent care a invatat la o universitate de prestigiu in USA(locul 40 semnifica ceva totusi fata de locul 100).Si chiar locul 100 ce inseamna?Sunt mai slab pregatiti decat absolventii Spiru Haret,Petre Andrei,Universitatea de Vest,D.Cantemir,Dunarea sau altele cu zecile sau sutele ,unde intri cu capul gol si iesi cu el plin de fumuri si tupeu?Sunt convinsa ca aveti amici sau prieteni care au absolvit una din aceste facultati de prestigiu.

    nivel mondial.

  20. Da frate, a mintit, a zis ca e cea mai prestigioasa, si de fapt e a 7-a. Da tu ce studii ai? A cata facultate din Romania ai terminat ca sa spui ca ti-a crescut tensiunea cand l-ai auzit? Nici eu nu-l prea inghit pe baiatu asta, drept sa spun, dar trebuie sa recunosc ca nu-l putem totusi compara cu EBA, Poponet, Sisa s.a.m.d., vorbeste binisor si nu spune numai tampenii. Pe tine nu prea te-am auzit vorbind… Cu sau fara banii lu tac-su, omu a facut o scoala. Putea, ca multi alti “playboy de Dorobanti” cu miloane de EUR in cont, sa stea numai in carciuma si sa ajunga in Parlementul UE apoi. Nu mi se pare totusi corect cum il judeci. Evident, nu i-ar strica totusi sa-l corecteze cineva, dar sa nu exageram. Asa suntem noi, ofticosi, sa moara si capra vecinului…M-am saturat de trendul asta ECO care in afara de gat si ochi peste cap nu fac nimic dar nu scapa nici o ocazie sa se imbrace in verde si sa perpeleasca mici la padure (ca e eco)

  21. Stau si ma intreb cat au inteles cei care au scris ultimele 4-5 comentarii din postul initial. De ce trebuie mutat focusul discutiei dinspre minciuna lui Prigoana (HP, in cele ce urmeaza) spre calitatile/performantele lui Bucurenci?

    E atat de greu de inteles ca HP a mintit cu scopul precis de a insela lumea, de a-si asuma merite pe care nu le are? Nu a zis ca a studiat in State, si ca a studia acolo la o universitate de top 40 e mai bine ca la ASE sau facultatile din Ro, a zis ca a studiat la cea mai buna universitate din Mid-West! Si, din experienta personala, pot spune fara nici o urma de dubii ca e o diferenta enorma intre facultatile de top 20 si celelalte! Si asta te face sa iti creasca tensiunea, asta te enerveaza.

    Apoi, chestia asta cu vorbitul: HP vorbeste frumos… da, s-ar putea, desi nu sunt convins. Dar as vrea sa aiba si fapte care sa ii sustina vorbele, nu doar sa ne arunce, frumos, praf in ochi. Pe noi o sa ne omoare vorbitul frumos.

    In rest numai bine Hormonikai, si celor ca ea, care cer de la altii smerenie, dar apoi ii trimit la locul lor in top, apoi in lanul de porumb, doar pentru a-i invita, in cele din urma – ca un suprem act de bunavointa, in frumoasele cafenele de campus din US.

  22. Bravo, Dragos !

    E grea lupta cu mincinosii, mai ales in cazuri ca acesta, cand e nevoie de un intreg studiu de caz pentru a-i dovedi minciuna.

    Dar ce sa-i faci…vorba unui tip destept…putini am fost, multi am ramas. Numai bine !

    PS: Offtopic, cum ar suna un bikewalk mai lung prin tara ? 🙂

  23. mi a placut foarte mult pentru ca ati parafrazat pe Bob Marley la sfarsitul comentariul dvs
    Dupa aceasta introducere as vrea sa va intreb ce putem face in asa fel incit sa eliminam poluare sonora si prin noxe care traverseaza valea prahova

  24. presepunand ca este adevarat atunci sa cera lui tata sa il ia la palatul vitoriei si sa il ajuta pe domna ministru turism pentru ca saraca nu se princepe ,anul trecut s-a ghinuit aproape un mandat ca sa nimereasca prioritate ei in turism si tot nu a chicit-o a fost ca la glume cu blonde

  25. Nu stiam ca trebuie sa termini o facultate “prestigioasa” in USA ca sa deschizi un site in Romania prin care sa tranzactionezi imformatiile de la Registrul Comertului…
    Ehe , stati sa vedeti ce lege cloceste seniorul , ca toti doctorii care parasesc tara sa achite niste taxe de sa le treaca de smecherie… adeca cum , juniorul sa basculeze sacose de banii contravaloarea studiilor si romanasii sa nu plateasca nimic in tara dar sa plece pe mii de euro afara ? Nop , ori sar cu banu’ ori raman prigoniti in lagarul portocaliu.

  26. Si cu asta ce-ai facut?!
    Dragoşe, baiatule! Si eu te-am admirat pe tine candva, hăt-hăt! demult-demult, cand vorbeai cu inalta competenta (la o televiziune) despre marxism. Acum faci emisiuni de doi bani si… dansezi.
    Nu se poate sa fii asa de prost incat sa nu fi inteles sensul expresiei (spusa, nu scrisa dupa o lunga gandire ca documentarea ta pe internet!) de tanarul Prigoana. In plus cred ca Honorius este la fel de destept ca tine, poate chiar un pic mai mult. Asa ca are dreptate un forumist de aici: ai scris cu rautate. Oare de ce?

  27. Este interesant sa urmaresti posturile acestea tip sens unic. Astfel remarc faptul ca numai cine se crede peste medie ca nivel intelectual consuma emisiunile de la TV de tipul celei in care a aparut viitorul tulumbagiu al tarii. Protagonistii stirilor de la ora 5 n-au urmarit emisiunea (ei sunt ceva mai multi decat voi) si daca au facut-o n-au remarcat importanta minciunii lui Prigoana Jr. Sau daca au facut-o si pe asta le va trece cand vor primi urmatoarele sacose cu malai si tuica.
    Laura, a pus un post mai sus, punerea unor facultati din lume in topuri nu prea tine neaparat, NAIVO!, de caliatea reala ci de marketing si publicitate. Cam in felul in care invatamantul de la noi nu este in topuri, cam la fel si tu esti declarata tiganca in buletinele de stiri din vestul intelectual. Dar tu continua sa crezi ca studentul la matematica de nota 10 in Romania este cu mult mai prost decat cel de 10 la aceeasi materie din America. Ca si kg de fulgi este mai usor decat kg de plumb…
    Cu drag,
    Unul care nu este verde

  28. Te-ai hotarat sa intri in monden ? Lansezi scandaluri? Sincer, nu inteleg cum de ai alocat timp pentru asa ceva…chiar nu merita atentia ta.

  29. @Redactoru’ . Legea e de bun simt, nu ai cum sa faci facultate pe banul statului si dupa sa pleci “afara” sa profesezi. Sa se procedeze ca la magistrati in primi 5 ani daca vrei sa pleci platesti despagubire.

  30. @Freesys- Legea e de bun simt dar lipseste chiar bunul simt cand angajezi un medic pe 1000 ron si cand arunci un ochi la vecinii europeni vezi ca o infirmiera iesita la pensie beneficiaza de o pensie de 1000 de euro.
    Apropo , “reactoru” , nu redactoru’ 😉

  31. @reactoru: chiar daca ti se pare de bun simt, nu e europeana, democratica si nu respecta libera circulatie a fortei de munca ! ai auzit de vreun absolvent bursier de Sorbona sau de Oxford care sa fie obligat sa-si plateasca contravaloarea studiilor fiindca pleaca sa lucreze la New York sau Tokyo ? totusi, daca se ajunge la asa o aberatie, eu propun sa inceapa cu platitul de la inginerii romani, care-s oricum plecati in numar de 20 de ori mai mare decat doctorii, apoi cu economistii, actorii, etc. si la o adica de ce sa nu plateasca lumea si studiile liceale – ca si alea tot pe banii statului sunt facute … la fel ca si gradinita, scoala primara …

  32. Dragos,
    Stiu ca iti doresti sa obtii notorietate. Stiu ca faci tot posibilul in acest sens. Imi dau deasemenea seama ce imagine vrei sa iti construiesti.
    Din pacate insa, inteleg ca ai aparut in revista Click dupa articolul acesta. ba mai mult, intr-o poza alaturi de Honorius Prigoana.
    Nu stiu daca asta se incadreaza in strategia ta de promovare a brandului personal, dar banuiesc ca nu. Ti-as sugera o mai atenta filtrare a spatiilor in care accepti promovarea imaginii. Nu de alta dar nu prea se potriveste sa fii peste tot, doar de dragul de “a fi”. Sper ca m-ai inteles 🙂

  33. Referitor la nick am citit “psihologic” ca sa zic asa 🙂 Nu-i plang pe doctori deloc, am un prieten ORL-ist care imi spunea ca nu e nebun sa plece in Germania sa profezeze in conditiile in care la noi si in zilele foarte proaste pleaca cu 200-250lei acasa. Sistemul sanitar e tinut la pamant in primul rand de doctori.

  34. @Turandot-am uitat sa pun ghilimelele de rigoare la “legea de bun simt” . Userul Freesys considera ca aceasta posibila lege e de bun simt.Eu am ararat mai sus ca e posibil ca Prigoana care este foarte vehement in aceasta privinta sa cloceasca o astfel de lege in mintea lui afectata de damful gunoiului menajer…

  35. Mi se pare irelevant ce loc ocupa facultatea in top. Se face mult zgomot pentru nimic. Esti foarte invidios Dragos, daca ti-ai pierdut timpul ca sa demonstrezi ca facultatea lui se afla pe locul 7 in Midwest si nu pe unu. Si Ionel a afirmat ca DePaul este una dintre cele mai bune facultati, lucru care nu este contrazis de linkul tau ci confirmat. Aveam o impresie buna despre tine, dar se pare ca aparentele inseala. Rau.

  36. @ Hormonika Virilneanu

    Nu ai inteles esenta articolului. ESTE GRAV. Dragos nu a demontat neaaparat calitatea institutiei De Paul University cat calitatea “omului” Prigoana Jr. La 25 de ani ai lui sau cat o avea este greu de crezut in experienta lui de business man mai ales ca toata lumea stie ca este promovat fortat. Iar partea cu lanul de porumb pare foarte rautacioasa. Mai mult de atat se pare ca pe Fulerton Avenue te molipsesti de nesimtire.

  37. Frate vad o gramada de postaci care pierd din vedere aspectul esential. Omul a mintit! A spus un neadevar! Nu conteaza cine si cum a facut, ca Bucurenci spune asta din invidie sau alte motive. Sau ca Bucurenci a facut facultatea in Ro.
    Honorius a spus “cea mai prestigioasă facultate de business din regiunea Midwest din Statele Unite”. Asta e un Fals! Punct! Nu a spus “una dintre cele mai prestigioase” sau ceva asemanator, desi si asta ar fi fost un fals (e drept ar fi avut circumstante atenuante).
    Daca afirmatia ar fi fost facuta de matusa lui Honorius am fi putut spune ca nu e informata. Honorius a mintit si gata. Daca la varsta asta minte cu atata nerusinare sa ne imaginam ce tromboane e in stare sa ne serveasca mai tarziu in calitate de politician versat. Minciuna are picioare scurte si la fel ar trebui sa ii fie si lui zilele in politica.

  38. Comentez prima oară la tine.
    Întrebarea mea este dacă mulţi dintre cei de mai sus vin să comenteze la fiecare post de-al tău. Am de gând să te citesc şi aş vrea să ştiu dacă am să navighez de fiecare dată printre personaje care NU pricep unde este problema…
    Mulţumesc. Pentru mine şi, mai ales, pentru oiţele rătăcite, deşi uite ce greu este să le trezeşti la viaţă…

  39. Mi se pare o chestie tipic romaneasca sa ataci persoana care atrage atentia asupra unui lucru nelalocul lui.

    Ce conteaza ce studii / actiuni, etc. are Dragos Bucurenci cand subiectul in discutie este H. Prigoana?!

    H. Prigoana a incercat sa denatureze situatia in favoarea lui si asta a fost subliniat cu mult tact .

  40. @ Claudiu

    Poate ca am ratat subiectul principal al interventiei lui Dragos pe blog. Poate ca sunt si nesimtita ca mi-am permis sa-i spun ,,ca este din lanul de porumb”. Poate chiar nu stiu citii cum trebuie in limba Romana si de asta am interpretat gresit. Insa intr-o tara in care toti politiecienii dupa 1989 au mintit, de fapt stai sa fiu din nou nesimtita , au prostit lumea …sa-l ataci pe cel care a mintit cel mai putin mi se pare invidie,neputinta si dovada de badaranism de ultima speta . Poti sa-mi spui ca sunt prostituata de pe centura Claudiu. Dar realitatea este asta si .(a se citi punct)

  41. Dar ne trezim noi romanii la realitate sau ce facem…?!

    Cum adica “cel care a mintit cel mai putin” ?
    Minti sau nu minti. Esti onest sau mincinos. Nu vad calea de mijloc, atata de draga multor romani, probabil.

    Si cand minti un popor , in calitate de persoana “semi-publica” ai un “bonus” la statutul de mincinos.

  42. @Horminika

    Intr-o tara in care toti politicienii mint nu putem spune “cel care a mintit cel mai putin”. Asta mic va fi cine stie ce lider peste 3-4 ani. Minciuna nu se masoara in functie de pozitia sociala.
    Nu mi-as permite niciodata sa te jignesc “prostituata de pe centura” pentru ca fiecare este liber sa spuna ce vrea.

  43. Salut!

    Dragos, bravo tie! bravo ca mai sunt si oameni ca tine care nu apleaca urechea la orice ne spun “politicienii” de maine, ci verifica informatiile. Poate asa va invata si Mr. Prigoana Jr. acum, cat e la inceput de drum, ca nu tot ce zboara se mananca! Mi-a facut mare placere sa citesc acest comentariu!

  44. felicitari Dragos! in sfarsit un om care nu accepta tot ce se spune si dimpotriva demonstreaza ca a mintit!! ar trebui mult mai multi tineri sa faca ceea ce faci tu si sa nu accepte tot ce se spune! ar trebui sa se puna odata stop coruptiei din Romania!
    aa si inca ceva! Nu renumele facultatii te face om! si nu trebuie sa faci atata tam tam ca ai facut nu stiu ce facultate…demontreaz-o ca esti om prin sinceritate si prin lucruri practice. eu locuiesc in germania si avem ca si prieteni, oameni care au facut cele mai renumite facultati! dar cand ii vezi nu sunt cu nasu pe sus ca si in Romania si sa vezi cum se implica in diverse programe sa stranga gunoi de pe strazi! In romania cine face Facultate e cu nasu pe sus! Pacat!

  45. gafa facuta de HP nu mi se pare de amploare in comparatie cu restul gafelor facute de politicieni,dar apreciez atentia lui Bucurenciu. Bucurenciule mi-ar placea sa ajuti putin Cronica Carcotasilor cu simtul dezvoltat pe care il ai de a sesiza minciunile sau gafele altora. si pe final: Imi placi mult Bucurenciule !

  46. Gica din Damaroaia

    Din pacate, asa cum se intampla deseori in scumpa noastra tarisora, se uita cestiunea si se discuta mult pe langa. Recunosc, nu stiu cine este Bucurenci si poate ca nici nu este important, dar ptr cine il lauda pe Honorius Prigoana, care sfideaza reguli elementare ale bunei conduite, a se vedea cum circula cu masina etc, imi aduc aminte ca mi-a spus mie cineva, ca ar face pipi pe masina lui, cum a facut Nichita pe zidurile ceceului, nu veceului.

Leave a Reply