Aniversarea MaiMultVerde (1)

Ieri am sărbătorit doi ani de MaiMultVerde la Institutul Francez, alături de prieteni şi parteneri. Ne-am făcut singuri cadou un concert Ada Milea şi un spectacol de dans al trupei Kittens Crew, câştigătorii competiţiei Hip-Hop International Romania (geniali puşti, vi-i recomand cu căldură la orice eveniment).

Despre rezultatele celui de-al doilea nostru an de activitate am să vă vorbesc pe îndelete într-o altă însemnare. Deocamdată un prim set de poze de ieri seară.

Foto: Constantin Opriş

  1. MaiMultVerde dincolo de prejudecati

    In 2009 targetul lui Dragos a fost de 1 milion de euro, buget pentru actiunile intreprinse de cea mai activa organizatie de mediu.
    Au inceput sa creeze defapt tendinte deoarece Dragos a inteles ca trebuie sa fi trendsetter intr-o societate ce se gandeste la mancare mai mult decat la un copac.

    Am urmarit 3 proiecte ale MaiMultVerde si tind sa cred ca a reusit sa indeplineasca si sa treaca peste pragul psihologic.

    Insa nu sunt indeajuns nici 10 ani de MaiMultVerde si poate nici 100, daca pana la urma nu se intelege mesajul.

    Ministerul mediului nu se implica, am avut nevoie de zeci de aprobari ca in vara lui 2009 sa intreprindem o actiune de strangere a deseurilor de pe plaja, eu cred ca este in puterea noastra sa dam oamenilor de ales.

    Este de apreciat ce au putut in 2 ani dar nu este indeajuns.

    Va doresc sa fiti perseverenti, increzatori si tupeisti pentru ca standardele proiectelor sa fie cat mai inalte.

    La Multi Ani….. frumosilor !

  2. basic instinct

    bravo Dragos! ma bucur ca lumea intelege si apreciaza ceea ce faci.
    intradevar secretul zambetului pe buze si atmosferei relaxate la office este pasiunea. eu lucrez intr/un departament de inginerie destul de exotic ca domeniu si problemele sunt nu de putine ori pe masura. cu toate astea am vazut reactia altor colegi care vin din alte arii de competenta. lumea ne vede ca pe niste tipi relaxati si pusi pe glume chiar si cand ne doare capul de calcule si alte ale…camera cea mai simpatica cica…intr/un final au inteles secretul. noua chiar ne place ce facem. inca o data, ma bucur ca sunteti asa si ca in plus puneti in slujba societatii in mod mediat ceea ce faceti.

Leave a Reply