Iată ce pot face mai multe mâini dibace

Cel mai frumos compliment care mi se face în legătură cu MaiMultVerde este când prietenii sau partenerii ne întreabă dacă nu avem posturi libere. Vin în vizită pe la noi şi parcă nu s-ar mai da duşi. E ceva în aerul biroului, în atmosfera echipei, care-i face să vrea să mai stea. “Voi parcă nici nu lucraţi, parcă sunteţi în vacanţă!”, îmi spunea cineva. I-am zâmbit, pentru că avea dreptate.

Am trecut printr-un an extrem de greu, în care am simţit nu doar o dată concreteţea metaforei cu funia ajunsă la par. Am muncit, alături de echipa condusă de Doru Mitrana, de trei ori mai mult pentru fiecare euro strâns de la sponsori. Am văzut finanţări care au dispărut peste noapte şi am făcut proiecte noi de pe o zi pe alta. Nimic n-a fost, însă, în zadar. La sfârşit de an, ne-am regăsit, mai întremaţi, de cealaltă parte a crizei: am reuşit să obţinem tot ce ne-am propus şi să păşim cu fruntea sus în noul an.

Există un motiv pentru care, în ochii celorlalţi toate aceste sforţări s-au văzut prea puţin. Atunci când ştii pentru ce vii la muncă în fiecare zi, atunci când lucrezi la ceva în care crezi cu adevărat, crisparea efortului dispare. Şi, oricât de dificil ar fi următorul pas, mergi mai departe cu zâmbetul pe buze.

Zâmbetul acesta îmi aduce mereu aminte că lucrez cu cea mai bună dintre echipele posibile.

Ce am făcut 2008 2009
Finanţări (euro) 1.084.430 790.082
Puieţi plantaţi 107.000 276.700
Kg de gunoaie adunate 94.000 159.000
Voluntari implicaţi 8.340 3.045
Kg emisii de CO2 reduse 14.000 45.000
Menţiuni media (online şi offline) 755 1.323

Dacă vreţi să vedeţi pe larg ce a însemnat 2009 pentru MaiMultVerde , vă invit să răsfoiţi raportul nostru anual, redactat sub forma tabloidului Verde-n faţă. Viaţa invizibilă a ecologiştilor, cu titluri şi texte pe măsură.

Iar pentru cei mai serioşi dintre voi există raportul anual în limba engleză:

Nimic din ceea ce am făcut în 2009 nu ar fi fost posibil fără ajutorul sponsorilor noştri. Le mulţumesc şi ni-i doresc alături şi în 2010: Coca-Cola HBC România, Unicredit Ţiriac Bank, Heineken România, Ernst & Young, BCR, Ecotic, Fundaţia Unilever, Grupul CEZ, Carrefour, Ambasada Franţei, Toyota România şi Cardinal Motors.

Mulţumiri i se cuvin şi lui Andrei Sorescu, de la Sorescu & Mateescu, care ne oferă atât de necesara asistenţă juridică, precum şi profesioniştilor de la Scot Consulting, care au grijă ca finanţele noastre să fie mereu în ordine.

  1. Pai daca asta e cel mai frumos compliment pentru tine, sa stii ca asta a fost si gandul meu dupa ce am vazut ceea ce faceti voi:)
    Felicitari si sa o tineti tot asa!!

  2. felicitari Dragos.,pentru astfel de lucruri imi pare extrem de rau ca nu sunt din Bucuresti, pentru ca m-as fi alaturat voua fara nicio retinere.,un weekend placut

  3. Bravo voua!
    As vrea sa cred ca oamenii din tara asta se pot schimba, dar in ultimii 20 de ani mi-am pierdut orice urma de speranta.
    Sper ca urmatorii 20 sa-mi demonstreze ca m-am inselat, macar pentru copiii care se nasc acum si pentru voi, cei care nu ati incetat sa sperati.

    Toate gandurile bune, pentru voi.

  4. bravo voua!!!felicitari si la mai mare!!!mult succes in continuare, sunteti oamenii care aduc cat de cat o schimbare, fie ea cat de mica 🙂 ar trebui sa va extindeti la nivel national!!

  5. Felicitari pentru realizarile obtinute, spor si bafta multa in continuare!
    Am vazut ca nu sunt singura interesata..cum as putea face voluntariat pentru MaiMultVerde? ce ati reusit pana acum este impresionant..

  6. Salut! Eu ma ofer voluntar pentru rezolvare probleme de IT, atunci cand aveti nevoie la Mai Mult Verde, sau orice actiuni (putin probabile) care sa necesite un astfel de voluntariat/suport.

Leave a Reply