Încălzește pista de biciclete la Bikewalk 2010!

bikewalk_cicloteque_visualBikewalk.ro și  Cicloteque te provoacă la pedalat pe pistele de biciclete din capitală sâmbătă, 17 aprilie 2010, de la ora 16:30.

Întâlnirea pe două roți are loc lângă gura de pasaj de pe Kiseleff (de pe partea cu Parcul Herăstrău) și va testa cât de practice sunt pistele pe ruta:

Gura de pasaj de la Piaţa Presei Libere » Arcul de triumf » Piaţa Victoriei » Piaţa Aviatorilor » Charles de Gaulle » ocolit Herăstrău prin dreapta » Cinematograful de vară din Herăstrău.

Pentru cei care nu au biciclete în dotare, centrul Cicloteque vă așteaptă sâmbătă, 17 aprilie, cu porțile deschise și bicicletele pregătite. Hai la pedalat!

  1. Merg cu bicicleta des in ultimele doua luni. Inceputul l-am facut in iarna cand a trebuit sa-mi abandonez masina in parcare saptamini intregi.De atunci m-am obisnuit sa merg mai mult pe jos, folosesc cu incredere RATB si sunt mult mai relaxata de cand am scapat de stress-ul traficului in Bucuresti ! Recomand ! ne vedem simbata 17 aprilie.

  2. Pentru toti cei care doresc sa se plimbe cu bicicleta si nu au una – centrul Cicloteque de la Facultatea de Drept din Bucuresti se deschide pe 15 aprilie

  3. Dragosh…Ca o paranteza ,nu stiu daca ai auzit de o intiativa romano-maghiara, la oradea se va construi o pista de biciclete intre Oradea si un Orash din Ungaria, Berettyóújfalu, pe o lungim de 35 km.. si din cate am inteles costurile vor fi suportate in mare parte de ungurii…

Leave a Reply