Mai mult decât bike walk

Acum că ştiu sigur că vremea va fi de partea noastră, pot să deconspir toate detaliile bike-walk-ului care începe astăzi, la 16.30 la intrarea în pasajul din Piaţa Presei Libere.

Dacă nu aveţi încă bicicletă, puteţi împrumuta una de la Cicloteque.

Bike-walk-ul ia sfârşit la Cinematograful de Vară din Herăstrău unde vă aşteaptă un întreg program de sâmbătă seară:

Nu în ultimul rând, cei care vor să testeze bicicleta pliabilă Brompton sunt bineveniţi. Căutaţi-mă pe-acolo şi v-o împrumut cu plăcere.

Bike-walk-ul este organizat de Ariel împreună cu MaiMultVerde şi marchează redeschiderea centrului de închirieri de biciclete Cicloteque, care-şi începe al treilea an de existenţă. Cicloteque este un proiect MaiMultVerde şi UniCredit Ţiriac Bank, în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti.

  1. salut dragos, azi 25 Aprilie ora 14.00 te asteptam cu toata artileria ta ,,VERDE,, in parcul Emil Garleanu din sectorul 3.Am inteles ca ai promis ca ne sprijini pentru a opri retrocedarea parcului ,destinat in special pentru copii din zona.Noi tatici si mamicile avem nevoie de sprijinul vostru pentru copii nostri care au nevoie de acest parculet VERDE.Te asteptam pe tine si pe prieteni tai, trebuie sa ne ajutati cu tot ce puteti. Copii nostri o sa va multumeasca .Pentru ca verdele sa ramana verde.multumim, va asteptam

Leave a Reply