Mulţumesc

M-am gândit ieri toată ziua ce să scriu pe blog despre încheierea de vineri noapte. Încă nu mi-a venit nimic mai mult decât ce am spus chiar atunci, la finalul ediţiei. Am vorbit din suflet şi nu mai ştiu deocamdată ce să mai adaug. Cred că trebuie să mai las să treacă o vreme ca să înţeleg pe deplin ce a schimbat această experienţă în viaţa mea. Iar când o voi face, vorbele vor veni, probabil, de la sine.

Deocamdată, rămân cu nişte dansuri pe care nu credeam că voi fi vreodată în stare să le dansez şi cu nişte declaraţii de prietenie pentru care aş merge până la Lună şi-napoi.

Am primit neaşteptat de multe mesaje frumoase aici, pe FaceBook sau pe Twitter, în aceste şapte săptămâni de când am început primele antrenamente. Vă mulţumesc tuturor pentru că ne-aţi urmărit, pe mine şi pe Elena, şi pentru că ne-aţi dat energiile voastre bune.


  1. Oamenilor frumosi merita sa li se intample lucruri frumoase, Dragos. Cand cladesti pas cu pas nu doar o imagine ci si esenta, se vede. Iar cei ce stiu sa citeasca, apreciaza si-ti reintorc intr-un fel bucuria de a se fi incarcat cu frumusetea ta. Asa ca nimic nu a fost intamplator cu tine si Elena (dar mai ales cu tine).

    Pacat doar ca nu ati mers mai departe. Eu mi-as fi dorit sa va vad macar pana in finala. Multumesc pentru lectia de frumusete, stil, eleganta, bun simt, educatie.

  2. multe si sincere felicitari pentru ce ati facut la acest concurs, cred ca ati fost daca nu cea mai frumoasa/potrivita pereche, in top cu siguranta… ati dat dovada de multa maturitate si obiectivitate… va admir foarte mult pe tine si pe Elena, sunteti niste oameni minunanti, inteligenti, placuti… si sunt convinsa ca pana la urma povestea va avea un happy end.. mult succes in tot ceea ce faceti mai departe!

  3. Vreau sa te felicit pentru ca ai acceptat sa participi la ‘Dansez pentru tine’ pentru ca se simte nevoia de alti oameni decat cei care apar in presa de scandal, si poate ai ridicat niste semne de intrebare si publicului larg, desi subscriu la parerea lui Moisesc. Mult succes in continuare!

  4. Salutari, Inca odata felicitari pentru tot ce ai realizat la Dansez pentru tine. M-aM bucurat mult sa te cunosc in felul acesta desi intamplator intrasem pe un site al tau.. Am ramas foarte impresionata de sinceritatea cu care ai vorbit si de atitudinea deosebita care ai avut-o. FELICITARI!
    Am lasat un comment zilele trecute dar la care nu am primit raspuns.ma gandesc ca te-ar interesa…. “Dragos…Ca o paranteza ,nu stiu daca ai auzit de o intiativa romano-maghiara, la Oradea se va construi o pista de biciclete intre Oradea si un Orash din Ungaria, Berettyóújfalu, pe o lungim de 35 km.. si din cate am inteles costurile vor fi suportate in mare parte de ungurii…”… 🙂 O zi placuta!

  5. Felicitari, Dragos, din toata inima. Pentru prestanta deosebita, pentru maturitatea de care ai dat dovada in declaratii, pentru curajul de a-ti testa limitele, pentru dorinta de a te implica si altfel in proiecte sociale si, nu in ultimul rand, pentru omul minunat care esti.
    Sunt intru totul de acord cu Iarina, avem nevoie de mai multi ca tine, de oameni sinceri, neafectati de mirajul sticlei, netributari curentului general orientat spre scandal.
    Felicitari, inca o data si multumim pentru momentele extraordinare pe care ni le-ai oferit.

  6. dragos, felicitari! recunosc ca pana la “dansez..” n-am auzit prea multe despre tine, dar chiar lasi impresie buna. esti chiar un tip destept si cu multe alte calitati. bravo tie. ma bucur sa vad ca mai exista astfel de tipi ca tine.

  7. Felicitari amandurora! Sunteti doi oameni foarte frumosi (trup si suflet)!!! O reala dovada de prietenie, umanitate, altruism, eleganta pentru noi toti!
    Felicitari din suflet pentru cine sunteti, pentru ceea ce sunteti!
    Bravo!!!!

  8. sa fiu sincera, nu stiam multe despre tine….avand o viata activa si fiind mereu plecata…insa vazandu-te la emisiune, am cautat mai multe informatii despre tine pe internet, pentru cultura mea generala:)….cu timpul, am ramas foarte placut impresionata de tine, ca personalitate, ca om.Vreau sa cred ca esti intradevar asa, si in viata reala, vreau sa cred ca inca mai exista oameni sensibili,puternici, cu valori spirituale si morale chiar daca au un anumit statut in societate, asa ca tine.Vreau sa te felicit pentru ceea ce esti..dai dovada de un mare caracter, de un suflet mare.Pari un om simplu dar in acelasi timp foarte complex….Felicitari si pentru prestatia voastra la emisiune, ati reusit sa faceti o treaba foarte buna!Iti doresc numai bine!Monica, Oradea.

  9. Mai Dragos, sincer… de ce ai participat tu la show-ul ala? Am nimerit intamplator la el si m-am crucit cand te-am vazut. Cum sa-ti spun… nu cadrezi cu porcarele din astea de stors lacrimi si facut bani. Dar, ce sa zic, dupa ce am auzit ca Maia Morgenstern a participat la nu stiu ce show alaturi de un manelist, ma astept la orice. Sincer…puteai sa fac lucruri mult mai bune cu timpul tau. EU stiu ca iei multi bani, dar chiar sa cobori stacheta asa? Tu, cu aerul ala elitisto-boemo-ecologist… Pacat!

  10. Revin, dupa ce am citit si restul comentariilor. Iti dai seama cati oameni care nu stiau de tine te-au descoperit acum, la emisiune?! Hahaha, mor de ras cand imi imaginez! Si cum iti scriu unii, ca pe un compliment, ca nu stiau INAINTE de tine! Iti dai seama ca tu nu vei mai fi Dragos Bucurenci pe care il stiam/percepeam intr-un anume fel? Iar viata ta se va schimba, probabil. Ai, acum, inzecit mai multi fani! hahahahaha, Dragos Bucurenci, inainte si dupa!

  11. Intr-un concurs cu dans ,despre dans, nu merg mai departe cei care danseaza mai bine ..avanseaza cei placuti mai mult de public…mi se pare corect!

  12. Felicitari! Sper ca oamenii care te admira pe tine sa o poata ajuta si pe Elena. Cu siguranta a fost un lucru bun pentru ea participarea la acest concurs. Iar faptul ca te-a avut pe tine ca partener a fost un alt lucru bun :).
    Eu ma bucur ca a mers mai departe Grigore. Nu au dansat mai bine, dar are o poveste foarte trista omul ala. Sper sa castige, sa aiba parte de ajutor.
    Oricum, felicitari! Ai fost una dintre cele mai placute prezente din concurs 🙂

  13. Felicitari pentru prestatia de la Dansez pentru tine.Mi-a placut mult echipa voastra si mai ales eleganta , decenta si bunul simt de care ati dat dovada.
    Urmaresc de ceva vreme si emiziunea Bun ca viata! de pe TVR.
    Va scriu din orasul Sfantu Gheorghe , jud.Covasna si as fii interesata de actiunile de voluntariat pe care le desfasurati in tara.As dorii sa stiu cum am putea damara unele actiuni si in judetul Covasna.
    Momentan lucrez in cadrul unui muzeu si am multe actiuni, cu elevii de primara si gimnaziu , dar in zona pastrarii traditiei si a mestesugurilor.Am dorii insa sa mergem mai departe si sa avem si actiunii ecologice, poate conferinte pe aceasta tema .
    Poate putem colabora.
    Va multumesc!

  14. S-a simtit o profunda urma de regret combinata cu o mare jena vineri la final din partea-ti.
    Felicitari oricum pentru o demonstratie de bun simt.
    ***Ar fi super sa participe si Simona Tache!!!

  15. Eu te “cunoscusem” de la “Mai mult verde” si inca de atunci mi-am dat seama ca esti un tip inteligent,cult si,cred eu,foarte sensibil.Ca in orice domeniu,nici “lumea TV”,nu toata lumea te agreeaza(surse verificate :))
    Eu insa m-am convins,daca mai era nevoie,cu trista ocazie de la “Dansez…”,ca prima mea impresie a fost corecta.

  16. toata stima pentru tine Dragos, dar despre emisiune imi pare rau sa zic, dar este o dezamagire totala, deoarece cazurile au fost alese dupa pile…sau relatii sau cum vrei sa le zic… imi pare rau sa zic, dar la preselectie au fost cazuri in care era vb. despre viata sau moarte, suflete macinate de durere…de moarte…au fost cazuri adevarate…nu vreau sa judec sau sa condamn pe cineva, dar cazuririle ca “n-am casa-vreau casa, nici macar un apartament sau o garsoniera-direct casa cu piscina… sau ca:” eu nu lucrez si vreau sa-i ofer copilului meu o viata mai buna fara griji materiale” poi frate du-te si munceste…ca la nimeni nu-i pica din cer…la toata lumea ii este greu…dar cand este vb despre viata sau moarte este deja altceva…
    mult succes …si inca o data toata stima si respectul pentru ceea ce faci in afara de aceasta emisiune…

  17. Draga Dragos,

    am urmarit una dintre prestatiile tale la emisiunea aceea in care se danseaza si mi/am adus aminte de petrecerile facute la in scoala generala cand erai cativa baietei care erau atat de stangace si de tepeni dar care dansau cu cate o fata pentru ca le era jena sa stea singuri pe scaunel cand toti ceilalti erau pe ring. Ei probabil erau buni la sah sau la mate sau stiau sa cante la pian, ma rog, orice altceva inafara de o activitate care presupunea miscare. Dansul este manifestarea naturala a corpului care simte muzica, trebuie s/o lasi, pe ea muzica, sa te patrunda si sa uiti ca trebuie ca creierul tau sa ii transmita piciorului drept sa se miste in fata sau in lateral. Revenind la prestatia ta, este evident ca nu ai nicio legatura cu dansul, pe mine m/a amuzat stangacia ta si nu prea se aplica principiul conform caruia important este sa incerci. aici conteaza sa si reusesti. cand te expui privirilor a mii de oameni, trebui sa make it happen. cam penibil, domnule. asadar, vezi poate iti place sahul. cu bine

Leave a Reply