Ce-am căutat la Dansez pentru tine

Aflaţi dintr-un articol scris de Cristina Bazavan în Tabu de iunie, Efectele Dansez pentru tine. Ca şi în textul pe care l-a publicat pe blog înaintea primului duel, Cristina a surprins foarte bine şi motivaţia participării mele şi transformările prin care am trecut pe parcursul emisiunii. Am evitat până acum să răspund mai pe larg la întrebarea din titlu, pentru că i-am promis Cristinei exclusivitatea acestui material. Ştiam că va scrie o poveste frumoasă.

Tot luna asta, mai găsiţi un interviu cu mine în Story şi unul în InStyle (despre stilul meu).

  1. Bucurenci a participat la Dansez pentru tine pentru notorietate. Daca totusi motivatia e alta, si anume – doar cauza in sine, rezolvarea unui caz, am sa il rog sa imi raspunda la intrebarea: De ce Bucurenci a participat la emisiunea de seara de pe Acasa tv? (nici nu mai stiu cum se numeste emisiunea, Povestiri sau de genul – unde dezbatea penibilitati mondene). E tot pentru cauza in sine?

  2. Am o problema cu “Dansez pentru tine” si cu declaratiile legate de acest concurs.
    Nu poti sa spui ca ajuti oamenii atata timp cat realizatorul sau prezentatorul castiga cam de 30-40 de ori mai mult decat premiul cel mai mare.
    Nu poti sa spui ca ajuti oamenii atata timp cat tu faci superprofit cu televiziunea si arunci niste firimituri unor amarati care si aceia sunt “triati” in functie de cum dau pe sticla, nu de cat de important le e “visul”.
    Nu poti sa spui ca tu participi din alte cauze decat cele pecuniare, chiar daca sincer cu Bucurenci n-am nimic, doar ca ma intriga prezenta lui intr-o mocirla televizata.
    DAca Sarbu @ company + Banica impartea profitul asa cum ar trebui, adica 99% catre amarati si 1% ei si nu invers, poate discutam altfel.
    Dansez pentru tine seamana cu abordarea politicienilor fata de noi, amaratii: PRO TV -ul e tagma politica iar amaratii suntem noi, poporul.
    Si imparteala se face la fel: 99% ei, 1% noi.
    Si chipurile ei sunt cei care duc binele poporului.
    Naspa oricum.

Leave a Reply