Marşul Cicloteque

mars_ciclotequeMâine voi pedala alături de Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, colegii de la MaiMultVerde şi bicicliştii împătimiţi ai capitalei la Marşul Cicloteque, care începe din Parcul Tineretului, intrarea Şincai, de la ora 18:00.

Vă aştept la marş şi vă rămân recunoscător dacă publicaţi acest anunţ pe blogurile voastre.

Inaugurăm la pedale două noi centre deschise de Reţeaua Cicloteque în Parcul Tineretului (intrarea Şincai) şi Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), şi cele 300 de biciclete Cicloteque, numai bune de închiriat şi plimbat pe străzile oraşului.

Din 10 iunie, bicicletele pot fi închiriate şi returnate la oricare dintre cele 3 centre din Reţeaua Cicloteque (Facultatea de Drept, Parcul Tineretului şi Parcul Herăstrău). Cicloteque lansează în curând şi un sistem de plată online, prin care veţi putea închiria şi rezerva biciclete cu reduceri şi variante avantajoase de închiriere.

Mărşăluim pe două roţi pe ruta Parcul Tineretului – Piaţa Unirii – Universitate – Piaţa Victoriei – Herăstrău şi vizităm de bun venit cele două centre noi.

Cicloteque este un proiect demarat din august 2008 de MaiMultVerde şi UniCredit Țiriac Bank, în parteneriat cu Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement a Primăriei Municipiului Bucureşti şi cu Universitatea din Bucureşti, şi propune o soluție directă de transport alternativ pentru a reduce emisiile cauzate de traficul rutier.

  1. 10 iunie 2010 15:45
    Felicitari pt initiativa !
    Sunt bine intentionat dar putin dezamagit ! Am sunat la 0755.236.878. cu gand sa inchiriez acum doua biciclete si sa dau cateva ture prin Tineretului pana la plecarea de la 18.00! NEGATIV ! Nu inchiriem nimic pana la 18.00 doar va trecem pe o lista de asteptare ! Ok, am spus ! Ma duc la centrul de la Opera si iau de acolo doua biciclete si le predau la final la Tineretului ! NEGATIV ! Toate bicicletele de la Opera sunt in Tineretului !
    Cred ca trebuie sa-mi cumpar bicicleta !

  2. @adilesro – Astazi a fost o zi speciala la Cicloteque, iar bicicletele nu au fost inchiriate, ci doar oferite celor care au participat la mars. Cel mai bine era sa vii la centrul din Tineretului si puteai lua bicicleta fara probleme. Ne pare rau ca nu ne-ai putut fi alaturi astazi, dar bicicletele Cicloteque te asteapta in continuare la centrele noastre pentru plimbari. Speram sa te bucuri de libertatea oferita de bicicletele noastre!

Leave a Reply