1. Buna ziua,
    Admir mult ceea ce faceti. Pe scurt: am fost intr-o vacanta in Austria, la munte. Am avut ocazia sa inchiriez acolo biciclete si sa ma relaxez pedaland in miros de padure, munte udat de ploaie si vacute fericite. M-am intors in Romaia, stiind deja ca atitudunea fata de biciclisti s-a schimbat, drept pentru care mi-am cumparat bicicleta si impruna cu sotul meu, mergem dupa amiaza la plimbare.
    Este un prim pas, stiu sigur ca va urma mersul la serviciu pe bicicleta, sincer ma simt prost sa folosesc masina pentru cativa km.
    Romania s-a schimbat, chiar si cainii vagabonzi ne tolereza, am la mine boabe pentru catei si ii calmez cand devin agresivi.
    Ceea ce vreau sa spun este ca schimbarea vine din fiecare, sa ne gandim cat de frumos se poate trai in Romania, sa facem fiecare cate ceva, de la a ridica o hartie de pe jos, pana la a planta ceva la noi in curte sau unde este voie, sa ne admiram cladirile, lacurile, copacii si animalele si vom schimba in bine. Nu suntem neaparat mai prejops decat altii, pur si simplu ne-am lasat coplesiti de reclame, bennere, emisiuni pesimiste si discutii stereotipe.
    Sa observam natura, ceea ce este in jurul nostru, sa lasam televizorul si ziarele si sa incercam sa gandim curat, fara influente.
    Bravo, dle Dargos Bucurenci!
    Sunt convinsa ca ati creat ceva bun pentru noi, desi ati fost mai putin prezent in mass-media.
    Iata, noi suntem o familie care si-a cumparat biciclete si va pot atribui un procent semnificativ pentru ca am luat aceasta decizie si pentru ca Bucurestiul a devenit prietenos cu noi!

Leave a Reply