Casa pasivă. Fără facturi.

Casa pasiva Liviu OlteanuLiviu Olteanu, un inginer de 51 de ani, a gândit casa perfectă: el foloseşte panouri fotovoltaice, captatori solari în vid şi pompe geotermale pentru a produce căldura, apa caldă şi curentul electric necesare familiei.

Vara aceasta am vizitat casa familiei Olteanu pentru că întâmplarea face ca Paul, fiul lui Liviu Olteanu, să fie coleg cu mine la MaiMultVerde. Pe o arşiţă de peste 30 şi ceva de grade afară, înăuntru era plăcut, răcoros şi nu se auzea niciun aer condiţionat. Am vizitat apoi şi instalaţiile care fac posibilă această minune şi am rămas impresionat.

Îi doresc domnului Olteanu mult succes în afacerea pe care a pornit-o pentru că m-aş bucura să văd cât mai multe astfel de case în România.

  1. Ma bucur foarte mult ca mai exista astfel de valori in Tara. Va rog sa-mi transmiteti adresa de mail a dlui Inginer Olteanu pentru corespondenta.
    Cu deosebit respect si multumiri anticipate…

  2. Am fost placut impresionata de atitudinea dl. Olteanu fata de natura si modul sau de a trai si v-as ramane recunoscatoare daca ati putea sa imi oferiti adresa de email a dansului sau macar sa ii transmiteti adresa mea pentru a putea stabili o legatura. Va multumesc mult si sper ca ma veti putea ajuta!

  3. Doamne ajuta!
    Tocmai cautam un raspuns bun la intentia mea de a construi o casa verde,
    deci exista! Doresc o consultanta de specialitate, va rog sa-mi creeati o punte de legatura cu acest OM DE VALOARE AUR VERDE !
    Cu consideratie

Leave a Reply