Se caută voluntari la Snagov pentru sâmbăta asta

MaiMultVerde cere ajutorul voluntarilor din Bucureşti şi împrejurimi, pentru acțiunea de curățenie și informare de sâmbătă, 28 august din zona Complexului Astoria, Snagov.

Actiunea de  curăţenie de la Snagov este ultima în seria de evenimente din proiectul de responsabilizare a picnicarilor, „Grătar curat 2010”, demarat de Asociaţia MaiMultVerde şi Golden Brau, marcă a Heineken România.

Transportul, masa de prânz, apa, materialele de curăţenie şi voioşia le asigurăm noi.

Vino la curăţenie! Pentru înscriere şi mai multe informații trimite un e-mail la adresa asociatia [at] maimultverde [punct] ro.

  1. Congenitalu Ninel

    Da deci buna deci care ma numecs Congenitalu Ninel da profesea pensionar pa caz da IQ care nu mi sa gasit deci care am doozeci si sease de ani deci sint un marele fan alui oengijti ecacalogisti si alui donmul Bucuruenciu deci a-m vazut pe Tereve acia reclama facuta gratis care mea sarit mujtaru cind a-m vazut cum arunca mujtaru nesimtitii pe pajicste.
    Deci care chear asea mi sa intinplat dumineca trecuta. Deci mam dus pe pajiste la Cernica deci a-m plecat cu bicincleta in zpate pe piztele facute de donmu Oprescu-Colt Alb, apoi mam asezat pe earba citind multe eseuri sofizticate de Miaiela Radulescu si Razdvan Ecsarhu cind deodata a-m vazut nijte rromani care facea gratar cu mynele si arunca pe jos diverse deseurile. Deci asea de tare mam inervat care imediat mea sarit mujtaru si mam ridicat si meam loat biciclenta in zpinare si mam dus sa ma iscriu in organizatea verde alui donmu Bucuruenciu.
    Deci v-a rog sam zpuneti unde si la ce ora de diminata sa m-a prezint ca sa ztring gunoiu in urma la tigani si manelijti.
    Care aciazta e singura solutie deci sa facem oengeuri non profiterol si deci sa stringem voluntar gunoaele dupa manelijti in tinp ce gunoerii, primarii, garda de medium, politiea, massa-media si maedanezii se uita la no-i si aplaoda, care cu palmele, care cu labele.
    Deci sa traesc bine in Rromania si jeos comunizmu!

Leave a Reply