Semnează şi tu pentru greva fiscală!

Petiţie iniţiată de Cristian Ghinea, directorul Romanian Center for European Policies

Guvernului României

Stimate domnule prim-ministru Emil Boc,

Noi, subsemnații, ne declarăm dezaprobarea față de modul umilitor în care administrația pe care o conduceți înțelege să aplice noile prevederi privind veniturile de natură profesională.

Ni se pare ilogic, absurd și jignitor să fim purtați pe drumuri, lunar, de la o instituție la alta, să completăm niște declarații la fel de absurde. Cei mai mulți dintre noi nici nu sîntem capabili să înțelegem ce ar trebui să completăm.

Domnule prim-ministru, ne declarăm incapabili să ne ridicăm la nivelul guvernului pe care îl conduceți. Cum nu putem schimba poporul, ar fi mai ușor să schimbăm guvernul. Sau guvernul să încerce să coboare la nivelul nostru.

De aceea,vă punem la dispoziție, prin poștă, fiecare în parte, copii ale contractelor pe baza cărora sîntem plătiți. Veți primi din partea noastră aceste plicuri, ca semn al bunei noastre credințe. Ne exprimăm disponibilitatea, ca niște contribuabili onești ce sîntem, să plătim taxele legale, după ce ne veți comunica sumele aferente.

Vom face acest lucru după ce guvernul pe care îl conduceți ne va pune la dispoziție o declarație cadru simplă, completabilă anual, inclusiv în regim online. Am aștepta și scuze din partea unui guvern responsabil. Pînă atunci, noi subsemnații, ne declarăm cetățeni în grevă fiscală.

Cu același respect pe care ni-l acordați,

Subsemnaţii

:: Semnează aici petiţia
:: Citeşte aici ce are de spus Cristian Ghinea

  1. Guvernare eronata care a fost votata de poporul roman, in mod democratic, DUPA CE A MAI DEMONSTRAT CATIVA ANI CAT DE ERONATA E. Sa se spele pe cap cu ea.

Leave a Reply