Cadou

Aşa cum v-am promis, am hotărât să le ofer astăzi un dar cititorilor mei. E o idee pe care o am de mai multă vreme, dar abia acum s-au aliniat astrele pentru a o putea pune în practică.

Am ales trei dintre comentatorii din ultima săptămână pentru comentariile pe care le-au lăsat.

Cadoul este o carte pe care şi-o pot comanda de pe Okian.ro în limita a 300 RON. Acum un an şi jumătate salutam apariţia acestei alternative româneşti la Amazon. Mă bucur să văd că proiectul a avut succes şi continuă şi astăzi.

Cadoul vine la pachet cu o condiţie: ca cei care-l primesc să-mi spună într-o propoziţie sau în câteva rânduri de ce au ales acel titlu.

Am vorbit cu cei de la Okian.ro şi am să reiau aceste premii la fiecare început de săptămână, când trei dintre cititorii care lasă comentarii vor primi dreptul de a comanda gratuit o carte pe Okian.ro în limita a 300 RON.

Primii trei câştigători sunt:

Am o rugăminte pentru abonat FT – să-mi lase pe dragos [at] maimultverde [punct] ro o adresă de e-mail. Pe ceilalţi doi îi voi contacta eu pe mail.

Cei care aţi comentat şi n-aţi câştigat, nu disperaţi! Numai trei (comentarii) sunt norocoase, dar n-au intrat zilele-n sac! Pe săptămâna viitoare!

  1. pheww ..E ziua ta? La multi ani atunci de la cel mai nou fan al blogului tau ..adica de la mine 🙂 !!! Atat ..imi salvez propozitiile inteligente pentru niscaiva comentarii aducatoare de premii (deh …!!) NU ma hotarasc insa daca sa fiu pertinent, instructiv sau foarte destept 🙂

  2. LA MULTI ANI Dragos !!!! iti doresc ca wishlist-ul sa devina realitate, mai ales ceaiul la New York pe care ti l-ai dorit si anul trecut. Arome si parfumuri sa iti dea o stare de bine astazi! Multa energie pentru initiative reusite! Ma inclin!

  3. “Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
    Laaaa muuuulti ani!
    Cine sa traiasca, cine sa traiasca?!
    Laaaa muuuulti ani!
    Dragos sa traiasca, Dragos sa traiasca,
    Laaaaaaaaa muuuuuuulti ani!!!!”

  4. La multi ani! Sa ai parte de o aniversare minunata! Sa iti daruiasca viata multa sanatate, bucurii si fericire. Sa iei cate putin din puterea celor dragi sa te poti ridica atunci cand iti este greu.

  5. Am cautat comentariile premiate dar nu le-am gasit. Poate data viitoare faci referinta si la subiectele care au dat nastere comentariilor. La multi ani si din partea mea!

  6. In primul rand, sa traiesti…bine! Da’ parca nu ca la noi. Mai ca prin insule ..unde-i mai alb cu albastru. Sau dupa preferinte, verde, daca-i musai. 🙂
    La multi ani musiu!
    Si multam de veste. Imi place blogul tau si imi plac si cei de la Okian. Uu-huu! Tu numai sa scrii, ca noi comentam.
    De cand am aflat de Okian am o lista de carti de 1500 RON si pe masura ce imi iau carti, in loc sa se mai reduca, a naibii tot creste. Da’ las’ ca nu-i rau. Zic.
    Deci tu scrii, noi scriem, toata lumea scrie, Okian premiaza. 😉

  7. Nu stiu daca ma voi incadra vreodata in categoriile castigatoare dar pot sa postez cel mai nevoias comentariu al unui atlas despre fauna.Astazi am fost sa iau unul si surpiza:cel mai ieftin 100 ron-pret prohibitiv.Mai am o speranta-comentariul nevoias:)
    Numai bine!

  8. @Irina nu există categorii prestabilite, le stabilesc eu în fiecare săptămâna în funcţie de comentariile voastre.

    @Alina, e suficient să dai click pe numele câştigătorilor şi vei găsi însemnările respective

  9. Ce surpriza!

    Multumesc mult de tot. M-a luat pe nepregatite ca nu am fost in oras pana ieri si acum, citind blogurile pe care le citesc de obicei, am dat peste acest post.

    Stiu si ce carte imi aleg daca o gasesc pe site. Sper sa fie.

    Inca o data, multumesc 🙂

  10. adica, tu o sa alegi 3 comentarii care iti plac tie cel mai mult, si ca sa nu fie subiectivism pe fata, le bagi in niste categorii, sa sa iasa chipurile categoria in fata si nu optiunea ta proprie si personala.

    nu stiu de ce te complici atat cu categoriile astea si nu spui simplu: ete’ trei comentarii care imi placura mie cel mai mult 🙂

Leave a Reply